Kako do prakse u svetskim hotelskim lancima u inostranstvu?

26. Januar 2017
Kako do prakse u svetskim hotelskim lancima u inostranstvu?

Experience agencija koja se bavi kulturološkim programima za mlade, kao i programima profesionalnog usavršavanja, u subotu 28. januara 2017. organizuje druženje, na kom će predstaviti mogućnosti za unapređenje profesionalne karijere mladih u oblasti hotelijerstva, ugostiteljstva i gastronomije. Okupljanje je zakazano u kafeu Culture Exchange, Jovana Subotića 21 u Novom Sadu u 13:00 časova.

Svima nam je poznato tržište rada u Srbiji. Potrebno je imati dobru preporuku (čitaj vezu) ili više znanja, relevantnog iskustva, bolji nastup i više samopouzdanja da bi se izdvojio od konkurencije.
 
Experience je u svoje poslovanje uvrstio program koji je namenjen upravo ambicioznim studentima koji teže malo višim dostignućima. U pitanju su plaćene stručne prakse koje imaju za cilj da omoguće mladima da se usavršavaju kroz praktičan rad u američkim kompanijama koje posluju u oblasti hotelijerstva, ugostiteljstva i gastronomije. Trajanje programa je od 6 do 12 meseci.

Za stručnu praksu se mogu prijaviti:

  • apsolventi
  • diplomci neposredno po završetku fakulteta, odnosno do 12 meseci od diplomiranja
  • osobe koje su diplomirale pre više od 12 meseci i imaju minimum 1 godinu iskustva u struci
  • osobe koje imaju zavšenu barem srednju školu i minimum 5 godina radnog iskustva u struci

Na prezentaciji će se govoriti o situaciji u kojoj se studenti danas nalaze nakon završetka studija i problemima sa kojima se mladi susreću. Studenti će imati priliku da se upoznaju sa programom, dosadašnjim iskustvima, benefitima koje donosi učešće, uslovima rada, trenutno otvorenim pozicijama i poslodavcima.

Kao gost u subotu dolazi Miyoung Yang, predstavnica Hyatt-a iz Kembridža (SAD), koja će predstaviti način poslovanja jednog od liderskih hotelskih lanaca kakav je Hyatt, kako izgleda profil poželjnog kandidata i otvorenim pozicijama.

Organizator, Experience d.o.o. je agencija koja postoji od 2007. i posluje u Srbiji, BIH, Hrvatskoj i Crnoj Gori. Do sada je više hiljada mladih ljudi bilo u Americi na nekom od programa agencije. Zanimljivo je da su i svi zaposleni bili na nekom od programa koji se u agenciji nude.

Ukoliko želite da prisustvujete prezentaciji, prijavite se putem emaila: intern@experience.edu.rs ili na broj telefona 021 310 15 10. Takođe, njihova vrata su vam otvorena svakog radnog dana od 9 do 16h na adresi Radnička 16, Novi Sad.

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. Mart 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...
Hotelijerstvo
Objavljen poziv za nominacije za priznanje “Ambasadori dobre usluge”
22. Februar 2024
Asocijacija “Ambasadori dobre usluge” poziva sve hotelijere iz Srbije - učesnike 2....
Hotelijerstvo
Ponuđen na prodaju hotel Jugoslavija
21. Februar 2024
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju kompanije Danube Riverside kao...
Hotelijerstvo
Otvoren Radisson RED Hotel u Beogradu
19. Februar 2024
U sredu, 14. februara u srcu Beograda otvoren je novi premum, lifestyle hotel, Radisson RED...