Jump Inn hotel proslavio prvi rođendan

31. Mart 2015
Foto: Promo, Hotel Jump Inn
Foto: Promo, Hotel Jump Inn

Jump Inn hotel, smešten u srcu starog Beograda, na uglu Karađorđeve i ulice Koče Popovića (bivša Zagrebačka ulica), proslavio je prvi rođendan. Za godinu dana poslovanja, Jump Inn hotel je ugostio više od 12 hiljada gostiju iz svih delova sveta. Turisti dolaze najčešće iz Evrope, iz Turske i Grčke pre svega, ali i iz Švedske, Ruske Federacije, Nemačke, Izraela, Švajcarske, Francuske….

Protekla godina bila je poslovno veoma uspešna i hotel je zahvaljujući kvalitetnim sadržajima privukao veliki broj domaćih i stranih turista i poslovnih ljudi, doprineo poboljšanju hotelske ponude u Beogradu i uticao na obogaćivanje kulturnog i društvenog života Savamale.

- Kada smo, pre godinu dana otvorili Jump Inn hotel, želeli smo da stvorimo posebno mesto za uživanje u Beogradu. Uspeli smo da se nametnemo jedinstvenim dizajnom, udobnošću i pre svega izuzetnim gostoprimstvom. Zadovoljstvo gostiju nam je na prvom mestu i držimo se najviših standarda u ovoj oblasti. To nam potvrđuju gosti koji nam se posle prvog dolaska neprestano vraćaju. Posebno smo ponosni na to što smo uspeli da doprinesemo globalnoj ideji oživljavanja Savamale i učinimo ovaj deo grada bogatijim i sadržajnijim – izjavila je Sanja Todorović, generalna direktorka hotela.

Potvrda visokog mišljenja i odličnog utiska koje hotel ostavlja na goste je i visoka rangiranost na svim hotelskim pretraživačima. Zahvaljujući tome što su gosti ocenjivali kvalitet usluge, komfor i enterijer, na hotelskom pretraživaču trivago.rs, na kome je moguće pronaći više od 140 miliona hotelskih ocena sa različitih buking sajtova, Jump Inn hotel rangiran je na drugom mestu najbolje ocenjenih hotela u kategoriji sa 4 zvezdice sa ocenom 90 (na lestvici od 1 do 100). Slično je i na drugim uglednim pretraživačima (Tripadvisor, Booking) koji Jump Inn rangiraju u sam vrh luksuznih hotela u Beogradu.

Jump Inn hotel stalno kreira različite specijalne pakete u zavisnosti od sezone ili u vezi sa aktuelnim dešavanjima. U susret predstojećim praznicima osmišljen je Veseli uskršnji paket. Takođe, svim ljubiteljima veganske i vegetarijanske hrane Jump Inn nudi veliki izbor ukusnih jela. Jedan je od retkih hotela koji ima, pored luksuznih apartmana i jednokrevetnih soba, i sobe za porodice ili grupu prijatelja u koje može da se smesti i do 4 osobe.

Izvor: Novosti

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
Izabran novi Upravni odbor HORES-a
05. April 2024
U hotelu „Hyatt Regency Belgrade“, u četvrtak, 4. aprila 2024. godine, održana je...
Hotelijerstvo
53. Skupština HORES-a zakazana za 4. april u hotelu Hyatt
03. April 2024
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede HORES održaće 53. Skupštinu 4....
Hotelijerstvo
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. Mart 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...
Hotelijerstvo
Objavljen poziv za nominacije za priznanje “Ambasadori dobre usluge”
22. Februar 2024
Asocijacija “Ambasadori dobre usluge” poziva sve hotelijere iz Srbije - učesnike 2....