Jubilarna dodela priznanja „Ambasadori dobre usluge“: 14. decembar, hotel „Crowne Plaza Beograd"

08. Novembar 2016
Logotip priznanja
Logotip priznanja

Ove godine, u kojoj se obeležava jubilej: 10 godina kako je ustanovljeno priznanje Ambasadori dobre usluge, dodela nagrada biće upriličena 14. decembra u hotelu Crowne Plaza u Beogradu, na ceremoniji u okviru Gala večeri hotelijera i njihovih prijatelja. Sastavni deo ceremonije biće retrospektiva svih dobitnika Ambasadora dobre usluge, dodela jubilarnih priznanja, kao i “hotelijerskog Oskara” za 2016. godinu.

Na ovom elitnom događaju okupiće se hotelijeri i njihovi poslovni prijatelji i kolege iz zemlje i inostranstva, kao i predstavnici institucija, medija i diplomatskog kora. Ideja organizatora - Redakcije časopisa „Turistički Svet“ je da ovo esnafsko okupljanje, koje je već samo po sebi praznik hotelske industrije, već u 2017. preraste u tradicionalno druženje hotelijera i njihovih prijatelja iz zemlje i regiona na kraju uspešne poslovne godine, druženje kakvo pripadnici ove ambasadorske profesije i zaslužuju.

Nagrada Ambasadobri dobre usluge, koju je 2006. godine ustanovila Redakcija časopisa “Turistički Svet” – prvog časopisa za savremeno hotelijerstvo & turizam u Srbiji, s idejom da dobrim primerima iz prakse ohrabruje druge na rast i pozitivne promene, dodeljuje se već čitavu deceniju najuspešnijima u hotelskoj industriji, turizmu i pratećoj privredi u Srbiji za iskorak u osvajanju i odbrani kvaliteta proizvoda i usluga, kao i njihovom unapređenju, za postavljanje novih standarda i profitabilnijih koncepata, kao i za izuzetne poslovne rezultate u tekućoj godini. Od 2008. godine ovo priznanje dodeljivalo se kao kruna godišnjeg Foruma hotelijera, u partnerstvu sa Privrednom komorom Srbije, a pod pokroviteljstvom resornog ministarstva. Zahvaljujući kredibilitetu i onih koji ga dodeljuju kao i njegovih dobitnika, priznanje Ambasadori dobre usluge postalo je jedno od najprestižnijih priznanja u Srbiji. Ovaj svojevrsni “Oskar hotelijerstva”, koji se dodeljuje u desetak kategorija, prepoznat je tokom decenije kao ekskluzivna oznaka kvaliteta, a njegovi laureati - uzor ka kojem se teži. Počasni predsednik ovogodišnjeg Stručnog žirija za izbor najboljih i najuspešnijih u hotelskoj industriji u 2016. godini je prof. dr Slobodan Unković, emeritus.

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
Svetski poznata hotelska grupacija koja uspešno posluje i u Srbiji ulazi na zahtevno tržište Saudijske Arabije
18. April 2024
Jedna od vodećih svetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, koja je nedavno...
Hotelijerstvo
Izabran novi Upravni odbor HORES-a
05. April 2024
U hotelu „Hyatt Regency Belgrade“, u četvrtak, 4. aprila 2024. godine, održana je...
Hotelijerstvo
53. Skupština HORES-a zakazana za 4. april u hotelu Hyatt
03. April 2024
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede HORES održaće 53. Skupštinu 4....
Hotelijerstvo
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. Mart 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...