„hotelBrain“ proglašen vodećom hotel menadžment kompanijom u Evropi

14. Oktobar 2016
„hotelBrain“ proglašen vodećom hotel menadžment kompanijom u Evropi

Na prestižnoj ceromoniji dodela nagrada “World Travel Awards” održanoj u septembru ove godine na Sardiniji, gde je učestvovao veliki broj uglednih hotel menadžment kompanija, “hotelBrain” se po drugi put našao na vrhu Evrope, osvojivši “Oskara” svetske trističke Industrije, kao najbolja  “Evropska vodeća hotel menadžment kompanija”.

World Travel Awards (WTA) na svetskom nivou predstavlja najznačajnije priznanje u turističkoj industriji koja nagrađuje one kompanije i brendove koji pomeraju granice kvaliteta u turističkoj industriji.

“hotelBrain” je nezavisna kompanija, specijalizovana za menadžment u hotelijerstvu, za lizing hotela, kao i savetodavne usluge. Kompanija pre svega podržava hotele u privatnom i porodičnom vlasništvu, kako bi uvećali prihode i profitabilnost. Osim toga, “hotelBrain” deluje i kao konsalting kompanija koja u svoje ime, ili za privatne investitore, banke, kao i ostale institucije, učestvuje u maksimizaciji vrednosti hotelskih objekta koji su u njihovom posedu.



“hotelBrain” upravlja sa više od 150 hotela u 8 zemalja Evrope. Takođe, ova kompanija je prisutna na srpskom i crnogorskom tržištu sa predstavništvom regionalne kancelarije u Beogradu.

- Posle godinu dana aktivnog rada na tržištu Srbije i Crne Gore, „hotelBrain” je  zadovoljan ostvarenim rezultatima, gde sa četiri hotela i više od 400 soba pod našim menadžmentom, svi objekti ostvaruju značajan rast prihoda - izjavio je menadžing direktor ove kompanije za tržište Srbije i Crne Gore Nikola Seneši.

On je istakao i da je „hotelBrain” prepoznat kao konsultant od poverenja od strane najznačajnijih finansijskih institucija i investitora, što je rezultiralo angažmanom u mnogim razvojnim projektima, uključujući hotelski projekat koji će se uskoro realizovati u Beogradu i doprineti turistickoj vrednosti glavnog grada.

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
Svetski poznata hotelska grupacija koja uspešno posluje i u Srbiji ulazi na zahtevno tržište Saudijske Arabije
18. April 2024
Jedna od vodećih svetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, koja je nedavno...
Hotelijerstvo
Izabran novi Upravni odbor HORES-a
05. April 2024
U hotelu „Hyatt Regency Belgrade“, u četvrtak, 4. aprila 2024. godine, održana je...
Hotelijerstvo
53. Skupština HORES-a zakazana za 4. april u hotelu Hyatt
03. April 2024
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede HORES održaće 53. Skupštinu 4....
Hotelijerstvo
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. Mart 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...