Hotel Zlatibor Mountain Resort & Spa – od juna novi simbol “zlatne planine”

25. Mart 2021
Foto: Ns hotels
Foto: Ns hotels
Foto: Ns hotels
Foto: Ns hotels
Foto: Ns hotels
Foto: Ns hotels
Foto: Ns hotels
Foto: Ns hotels
Foto: Ns hotels
Foto: Ns hotels
Foto: Ns hotels
Foto: Ns hotels

Početkom juna ove godine jedan od novih simbola Zlatibora - hotel Zlatibor Mountain Resort & Spa, otvara svoja vrata i time započinje novu epohu ugostiteljstva na “zlatnoj planini”.

Boravak u čak 250 ekskluzivnih, luksuzno opremljenih apartmana i moderno dizajniranih soba, raspoređenih u hotelskim i apartmanskim lamelama, izgrađenim od najkvalitetnijih materijala, stvoriće kod gostiju doživljaj potpune harmonije i spokoja. Hotel čine sobe različitih tipova, različitih stilova za - različite doživljaje ali su sve iste u jednom: dizajnirane su tako da doprinose potpunom komforu gostiju. Kako je hotel u središtu urbane turističke atrakcije koju čini Zlatibor, pogled na centar koji se pruža iz soba pseban je doživljaj.

Sa hotelom Zlatibor Mountain Resort & Spa, gastronomska scena Zlatibora dobija novog partnera. Dobro poznati šefovi kuhinja ovog hotela predstaviće najbolje lokalne ukuse i domaće specijalitete po kojima je “zlatna planina” poznata. Svežina sastojaka, tradicionalni recepti i moderan način pripreme stoje ovde iza svakog jela. Gosti će moći da uživaju u restoranu KALEM BY ZAK MOUNTAIN CONCEPT; restoranu RUJ koji obiluje namirnicama i jelima iz čitavog sveta ali i lokalnom hranom; u Lobby baru – uz zvuke pucketanja vatre u kaminu, kao i u Humidor baru – pravom mestu za ljubitelje viskija, rumova, konjaka i cigara.

Za one sa istančanim ukusom za uživanje, koji žele svoj mir okupan luksuzom i komforom,  najatraktivniji će sasvim sugurno biti VIP SPA. Svi klijenti ovde će imati poseban tretman, uz poštovanje njihove privatnosti. Najluksuznij kompleks bazena u sklopu nekog hotela je upravo “Magnesium SPA” kompleks. Uz VIP bazen, svi posetioci moći će da uživaju u prelepo uređenom prostoru sa još tri moderna bazena. Na raspolaganju će biti rekreativni bazen 15m dužine, plivački bazen dužine 25m, kao i bazen za najmlađe. Ali ono što, osim lepote dizajna i kvaliteta gradnje, ove bazene posebno izdvaja od drugih je voda obogaćena magnezijumom koja svojim sastavom blagotvorno i relaksirajuće utiče na organizam i pruža potpuno opuštanje. Od ostalih sadržaja, gostima će na raspolaganju biti i zasebna parna kupatila, tepidarijumi, zasebne saune, sobe za masažu i još mnogo toga.

Kada u junu otvori svoja vrata, hotel Zlatibor Mountain Resort & Spa biće divno otkriće za sve one koji uporno tragaju za novom definicijom luksuza.

 

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
Izabran novi Upravni odbor HORES-a
05. April 2024
U hotelu „Hyatt Regency Belgrade“, u četvrtak, 4. aprila 2024. godine, održana je...
Hotelijerstvo
53. Skupština HORES-a zakazana za 4. april u hotelu Hyatt
03. April 2024
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede HORES održaće 53. Skupštinu 4....
Hotelijerstvo
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. Mart 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...
Hotelijerstvo
Objavljen poziv za nominacije za priznanje “Ambasadori dobre usluge”
22. Februar 2024
Asocijacija “Ambasadori dobre usluge” poziva sve hotelijere iz Srbije - učesnike 2....