Hotel Terme Tiski cvet oglašen na prodaju

28. Jul 2022
Photo by Tierra Mallorca on Unsplash
Photo by Tierra Mallorca on Unsplash

Hotel Terme Tiski Cvet Novi Bečej oglašen je na prodaju, po ceni od 2,5 miliona evra. Kako stoji u oglasu, reč je o jedinstvenoj nekretnini u centru Novog Bečeja, uz samu obalu Tise.

Kompleks na 2.177 m2 zemljišta i 2.000 m2 objekata datira iz 1985. godine ali je potpuno renoviran 2008. i radi u punom kapacitetu.

Hotel sa 3 zvezdice ima kapacitet od 90 ležajeva, od čega 4 luksuzna apartmana, navodi se u oglasu i dodaje da sobe na drugom spratu imaju i produžene krevete koji su podesni za smeštaj sportista.

Na prvom spratu hotela se nalazi moderni velnes i spa centar sa đakuzijem, saunom, turskim kupatilom i kneipp klupama, a postoji i mogućnost da se jedna soba spoji s velnesom i da to bude privatan spa.

Međutim, najveća prednost hotela je, kako je istaknuto, sopstvena bušotina termomineralne vode koja je na dubini od 600m. Izdašnost bušotine je 10 l/sec, a voda je, navodi se, izuzetnog kvaliteta i pogodna za balneološke svrhe.

Pored vode na 1m3 ima i gasa 1,3m3 (metana), što daje mogućnost izgradnje kogeneracijskog postrojenja za proizvodnju struje ili grejanja 20.000 m2 grada.

- Izvor tople mineralne vode nas je opredelio da izgradimo nov velnes i spa centar sa jedinstvenom i lekovitom vodom - kažu vlasnici.

Velnes je zatvorenog tipa površine 230 m2 i poseduje dve saune (infra i finska), tepidarijum, bazen (3,5 x 9m) i prelivni bazen ii đakuzi, a koristi se isključivo voda iz bušotine.

U sklopu zatvorenog dela nalaze se svlačionica, soba za masaže, relax soba (predviđena je i slana soba i kupatilo sa dva WC-a). Cela površina spa centra je obezbeđena podnim grejanjem i koristi se gas iz bušotine.

Hotel poseduje i otvoren kompleks bazena veličine 20 x 6m i hidromasažni bazen, kao i dečiji bazen, restoran i cafe sa letnjom baštom.

Najzad, u sklopu termi nalazi se i sala sa 300 mesta pogodna za svadbe i druge proslave.

U agenciji Sigma nekretnine koja je posrednik u prodaji ove nekretnine za eKapiju nisu mogli da kažu razlog prodaje termi Tiski cvet, a prema rečima agenta za nekretnine Milana Radojevića, nekretnina je tek nedavno oglašena tako da zainteresovanih još uvek nema.

Izvor: eKapija

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
Svetski poznata hotelska grupacija koja uspešno posluje i u Srbiji ulazi na zahtevno tržište Saudijske Arabije
18. April 2024
Jedna od vodećih svetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, koja je nedavno...
Hotelijerstvo
Izabran novi Upravni odbor HORES-a
05. April 2024
U hotelu „Hyatt Regency Belgrade“, u četvrtak, 4. aprila 2024. godine, održana je...
Hotelijerstvo
53. Skupština HORES-a zakazana za 4. april u hotelu Hyatt
03. April 2024
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede HORES održaće 53. Skupštinu 4....
Hotelijerstvo
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. Mart 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...