Hotel Stara Planina traži zakupca

16. Novembar 2019
Hotel Stara Planina traži zakupca

Javno preduzeće za razvoj planinskog turizma Stara planina iz Knjaževca objavilo je javni poziv za dostavljanje zatvorenih pismenih ponuda za davanje u zakup nepokretnosti - hotela Stara planina, na kome je nosilac prava svojine Javno preduzeće u kome poziva sve zainteresovane ponuđače da dostave ponudu za zakup Hotela Stara planina.

Nedaleko od Knjaževca nalazi se Stara planina, najveća planina u istočnoj Srbiji. Stara planina predstavlja prirodno bogatstvo izvanrednog značaja i u prvoje je kategoriji prirodnih bogatstava pa samim tim predstavlja ogroman potencijal za razvoj turizma. Planinski vrh Babin zub koji se nalazi na nadmorskoj visini od 1.758 metara jedan je od najlepših lokaliteta Stare planine.

Hotel Stara planina, u sklopu turističkog rizorta Jabučko Ravnište, kategorisan je visokim standardom kvaliteta i razvrstan je u hotel kategorije sa 4 zvezdice.

Hotel je spratnosti Po+Su+Pr+2+Pk+Gal i smeštajni kapacitet je vrlo respektabilan i sa stanovišta regionalne pozicioniranosti, najjači je kako u funkacionalnom, tako i u tržišnom pogledu u okviru koga ima 146 modernih i komfornih hotelskih smeštajnih jedinica. Hotel je opremljen udobnim nameštajem, prijatnim osvetljenjem i opremom modernog stila.

U neposrednoj blizini, na svega 20 metara od Hotela nalazi se ski staza i prva gondola u Republici Srbiji, koja povezuje Hotel sa ski vrhom Babin Zub i polazištem staze Konjarnik.

Izvor: eKapija

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
Objavljen poziv za nominacije za priznanje “Ambasadori dobre usluge”
22. Februar 2024
Asocijacija “Ambasadori dobre usluge” poziva sve hotelijere iz Srbije - učesnike 2....
Hotelijerstvo
Ponuđen na prodaju hotel Jugoslavija
21. Februar 2024
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju kompanije Danube Riverside kao...
Hotelijerstvo
Otvoren Radisson RED Hotel u Beogradu
19. Februar 2024
U sredu, 14. februara u srcu Beograda otvoren je novi premum, lifestyle hotel, Radisson RED...
Hotelijerstvo
Hotelijeri zainteresovani za dualno obrazovanje
24. Januar 2024
Na Zlatiboru je održan radni sastanak u okviru projekta „Razvoj dualnog stručnog...