Hotel Madame Reve - najnovije čudo Pariza

13. Oktobar 2021
Izvor: Luxlife
Izvor: Luxlife

Pariz je sinonim za sve stvari koje su povezane sa luksuzom, a raskošni Hotel Madame Reve, najnovije je čudo ovog grada. Sa planom otvaranja u Luvr zgradi pošte iz 19. veka u prvom arondismanu, u ulici Rue du Louvre, ovaj hotel će zvanično početi sa radom tokom oktobra.

 
Nezavisni hotel je nastao kao delo restorantera, osnivača i umetničkog direktora Lorena Tajeba i sadržaće ukupno 82 sobe. Na najvišem spratu hotela je 19 apartmana na najvišem spratu, pri čemu svaki od njih nudi panoramski pogled na internu vertikalnu baštu ili pariski pejzaž, uključujući i Ajfelov toranj, Sacre-Coeur i Notr Dam.
 
Hotel ima veličanstvenu krovnu terasu od 1.000 kvadrata, inspirisanu inžinjerom i arhitektom Gustavom Ajfelom, sa dva restorana koje će nadgledati šef Bendžamin Siks, i veličanstvene bašte i lože. 
 
Gosti će takođe moći da obeduju u kafe-poslastičarnici u prizemlju, koja sadrži otvorenu terasu i celodnevni mediteranski meni, kao i u La Plume, restoranu-baru na trećem spratu, koji služi prefinjenu japansku kuhinju.
 
Druge pogodnosti uključuju posvećeni wellness prostor sa sobama za tretmane, fitness prostor i spektakularnu saunu.
 
Kada se radi o dekoraciji, hotel sadrži izuzetne detalje od drveta, podove od hrastovine, plišane zavese i zlatno-braon tonove, pri čemu ceo dizajn potpisuje Andre Putman. Nameštaj je napravljen po meri i antikvitetski je po svojoj prirodi, pri čemu su brojni komadi nabavljeni od francuskih zanatlija, uključujući Henryot i Cie 1867.
 
Izvor: luxlife.rs
Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
Postanite „Bath boss“, kupajte se u luksuznim hotelima i zaradite 5.000 dolara!
13. Oktobar 2021
Ako više volite da se opuštate u kupatilu u hotelskoj sobi, umesto da radite od 9...
Hotelijerstvo
Najluksuzniji hotel Saudijske Arabije pred otvaranjem
13. Oktobar 2021
Nakon debitovanja sa svojim prvim odmaralištem na Bliskom Istoku, Raffles predstavlja...
Hotelijerstvo
The Seeds - inovativni retro smeštaj u šumama Đijanšija u Kini: savršeno mesto za opuštanje
13. Oktobar 2021
 Svi smo umorni od sedenja ispred ekrana naših računara, dok maštamo u begu...
Hotelijerstvo
Irena Gligorijević, šef recepcije hotela Ramonda – Rtanj: Rekordno zauzeće tokom leta rezultat standardnog kvaliteta i vrhunske personalizovane usluge
11. Oktobar 2021
 - Prethodnu letnju sezonu završili smo vrlo uspešno. Tokom letnjih meseci...