Hotel Kraljevi čardaci proglašen za najbolji na Balkanu

28. Septembar 2018
Hotel Kraljevi čardaci proglašen za najbolji na Balkanu
Na Svetski dan turizma, 27. septembra u prostorijama vinarije Zvonko Bogdan na Paliću, Balkanska alijansa hotelskih asocijacija (BAHA) dodelila je hotelu Kraljevi čardaci SPA sa Kopaonika visoko priznanje "Najbolji hotel sa 4 zvezdice na Balkanu".  Nagrada je uručena gospodinu Milanu...
Ostavite komentar
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila:

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce našeg portala da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Turističkog sveta ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Turističkog sveta.
Administratorima portala Turistički svet se možete obratiti ovde: komentari@turistickisvet.com

Svi komentari

Zoki Lalic
Ponedeljak , 08.10.2018. 12:37h
Preporuka:
0
+
0
-
Postovani Milojko, Ja kao turisticki radnik i neko ko prodaje mnoge hotele bio sam u ovom hotelu, i to bas u trenutku kad su imali problem sa grejanje u sred sezone! Ja na hotel nemam kritiku, ali da je to najbolji hotel na Balkanu-nema veze sa zdravim razumom! Vrlo sam pristalica sistema nagradjivanja pa budimo bar ponekad objektivni i kazimo kako jeste, jer srpski hoteli ne mogu da pridju pojedinim hotelima u Dubrovniku npr samo a da ne spominjem i neke druge gradove! Ove nagrade su smesne i kupljene! Takve treba da stoje u vitrini i to je sve a ne da se o njima pise! Vidim da je u org ovog BAHA i vlasnik splava jednog u Zemunu, koji gle cuda i sam je dobio nagradu pre neku godinu, pa gde to ima :)
Dejan Matovic
Ponedeljak , 01.10.2018. 21:29h
Preporuka:
0
+
0
-
Sve cestitke hotelu Kraljevi cardaci na celu sa direktorom gospodinom Milanom,i vidimo se na krovu Srbije uskoro ponovo...
Miljojko Turkic
Ponedeljak , 01.10.2018. 16:08h
Preporuka:
0
+
0
-
Ti mi znas gde zivis, prvo idi par dana u taj hotel, pa ce ti biti jasno zasto su bas oni dobili nagradu. Svaka cast, najbolji ste!
Zoki Lalic
Ponedeljak , 01.10.2018. 12:42h
Preporuka:
1
+
0
-
Kraljcevi cardaci najbolji hotel na Balkanu...kakve su ovo budalastine, gde mi zivimo? Koliko se placa ova nagrada i ko sto tacno iza ove nazovi alijanse?