Hotel „Jele“ u Ježevici obeležio 15 godina uspešnog poslovanja

01. Decembar 2015
Vlasnica sa porodicom
Vlasnica sa porodicom
Detalj sa proslave
Detalj sa proslave

Hotel „Jele“, prvi objekat registrovan kao hotel u seoskom okruženju u Srbiji pre 15 godina, proslavio je ovaj jubilej krajem prošle nedelje u prisustvu prijatelja, poslovnih partnera, predstavnika medija i saradnika.

Vlasnica i direktorka ovog porodičnog hotela Milisavka – Mica Jelić, koja je čitav svoj život u turizmu, s ponosom je istakla da je tokom 15 godina rada bilo teško, ali da je zahvaljujući podršci porodice, dobrih poslovnih partnera i gostiju, koji su se, zahvaljujući dobroj ponudi i domaćinskoj usluzi, redovno vraćali u hotel, uspela ne samo da opstane u hotelskom poslu, nego i da ga unapredi.

- Ja sam svoj život vezala uz ovaj hotel i u njega uložila svu svoju energiju, vreme i novac. Radila sam s ljubavlju, posvećeno, jer jedino tako i može da se radi da bi se napredovalo. Iskreno verujem da će, kad odem u penziju, hotel naslediti moja deca i unuci i tako nastaviti porodičnu tradiciju bavljenja ugostiteljstvom - istakla je Mica Jelić.

Hotel „Jele“, inače, ima 9 apartmana, 4 trokrevetne sobe i 19 dvokrevetnih komfornih soba, restoran kapaciteta 100 mesta, kongresnu salu od 80 do 100 mesta, letnju baštu sa 400 mesta, bazen, teretanu, biblioteku i saunu. U neprosrednoj blizini hotela nalaze se sportski tereni za fudbal, odbojku, košarku i tenis. 

Za one koji to možda ne znaju treba reći da je Ježevica - smeštena na živopisnim padinama Maljena i Povlena, uz obilje zelenila i šuma, potpuno odsustvo aero zagađenja sa bistrim potocima i proplancima - pravo mesto za odmor i rekreaciju, a idealna i za lovni turizam.

Ovaj kraj Zapadne Srbije obiluje i prirodnim i kulturno-istorijskim vrednostima koje svakako treba posetiti i upoznati, kao što su: Potpećka pećina, Terzića avlija, selo Zlakusa, Šarganska osmica, Drvengrad, rodna kuća Miloša Obrenovića, pa čak i lekovite vode prirodne banje Sanković i još mnogo drugih atraktivnosti, što garantuje aktivan odmor za goste svih godina i interesovanja. 

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. Mart 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...
Hotelijerstvo
Objavljen poziv za nominacije za priznanje “Ambasadori dobre usluge”
22. Februar 2024
Asocijacija “Ambasadori dobre usluge” poziva sve hotelijere iz Srbije - učesnike 2....
Hotelijerstvo
Ponuđen na prodaju hotel Jugoslavija
21. Februar 2024
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju kompanije Danube Riverside kao...
Hotelijerstvo
Otvoren Radisson RED Hotel u Beogradu
19. Februar 2024
U sredu, 14. februara u srcu Beograda otvoren je novi premum, lifestyle hotel, Radisson RED...