Hotel Grand – simbol sigurnosti i komfora

23. Decembar 2020
Foto: MK Mountain Resort
Foto: MK Mountain Resort
Foto: MK Mountain Resort
Foto: MK Mountain Resort
Foto: MK Mountain Resort
Foto: MK Mountain Resort
Foto: MK Mountain Resort
Foto: MK Mountain Resort
Foto: MK Mountain Resort
Foto: MK Mountain Resort
Foto: MK Mountain Resort
Foto: MK Mountain Resort

Zimska sezona na Kopaoniku tradicionalno je počela prvog vikenda decembra, ali u drugačijoj atmosferi nego inače. Izostali su veliki muzički događaji, a gosti uživaju u nešto mirnijem odmoru, koristeći priliku da budu na čistom planinskom vazduhu i da iskuse prvo ovogodišnje skijanje. Najveći hotelski kompleks Grand Hotel & Spa na najpoznatijoj srpskoj planini, spremno je dočekao prve goste ove zime, s obzirom da već mesecima posao organizuju u skladu sa aktuelnom epidemiološkom situacijom, poštujući sve preporučene mere.

Zahvaljujući svojim kapacitetima i brojnim sadržajima, koji su raspoređeni na površini od 25 hiljada kvadratnih metara, hotel Grand obezbeđuje i više nego dovoljno uslova da se svaki gost tokom svog boravka oseća sigurno i bezbedno. Neophodna zaštitna oprema dostupna je u svakoj sobi i javnom prostoru unutar hotela, a redovno se obavlja i sterilizacija celog hotelskog prostora i preduzimaju potrebna testiranja zdravstvenog stanja zaposlenih. Radi potpunog komfora, uvedena je i opcija “no-servis”, koju gost može odabrati ukoliko želi potpunu fizičku distancu tokom svog boravka.

Hotel Grand otišao je korak dalje i obezbedio maksimalnu sigurnost svojih gostiju i zaposlenih i kada je reč o ponudi hrane i pića, kao i načinu njihovog serviranja. Sve je u potpunosti usklađeno sa aktuelnom situacijom. Tokom doručka i večere svaki gost služi se ponaosob, ali ne i na uštrb kvaliteta namirnica koje se koriste za pripremu gastronomskih specijaliteta i koje su kao i uvek na vrhunskom nivou. Hrana se pripema à la minute, ispred samog gosta, ali uz obaveznu zaštitnu barijeru.

Bezbednost i zdravlje zaposlenih i gostiju koji borave u hotelu jedan su od osnovnih prioriteta tokom zimske sezone. Zbog toga su sve mere bezbednosti i čistoće na najvišem nivou. Hotel Grand na početku ove zimske sezone raspolaže polovinom svojih smeštajnih kapaciteta. Pored toga, i korišćenje određenih sadržaja u okviru hotela je ograničeno. Za posetu spa centru neophodno je zakazati termin, a nakon svakog korišćenja vrši se detaljna dezinfekcija prostora. Iako se prostire na gotovo 2.000 kvadratnih metara, maksimalan broj ljudi koji može koristiti spa sadržaje u jednom trenutku ograničen je na pedeset. Ista procedura zakazivanja i dezinfekcije sprovodi se i kada je reč o korišćenju teretane koja se nalazi u okviru hotela.

Vodeći računa o svim okolnostima, za sezonu 2020/21 važe fleksibilniji uslovi rezervacije sa “kovid garancijom” koja podrazumeva refundaciju uplaćenih sredstava u celosti. Grand Hotel & Spa ove sezone implementira i novu proceduru koja podrazumeva da se nakon ostvarivanja zauzeća smeštajnih kapaciteta od 60 i više procenata, gostima na raspolaganje stavlja usluga samo noćenja sa doručkom, bez opcije polupansionske večere, kako bi se ispoštovalo dostizanje optimalnog broja gostiju u pansionskom restoranu. Želja za dodatnom afirmacijom skijanja i zimskih sportova, posebno među domaćim turistima, omogućiće da tokom cele sezone škola skijanja bude u ponudi po najpovoljnijim uslovima za sve goste hotela. Nema sumnje da će uz ovakvu organizaciju i način rad hotel Grand na Kopaoniku zasigurno biti prvi izbor i pravo mesto za najlepši zimski odmor. Uživanje u Grand komforu, uz vrhunske sadržaje i uslugu, ove zime biće potpuno bezbedno u srcu prelepe prirode Kopaonika.

 

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. Mart 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...
Hotelijerstvo
Objavljen poziv za nominacije za priznanje “Ambasadori dobre usluge”
22. Februar 2024
Asocijacija “Ambasadori dobre usluge” poziva sve hotelijere iz Srbije - učesnike 2....
Hotelijerstvo
Ponuđen na prodaju hotel Jugoslavija
21. Februar 2024
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju kompanije Danube Riverside kao...
Hotelijerstvo
Otvoren Radisson RED Hotel u Beogradu
19. Februar 2024
U sredu, 14. februara u srcu Beograda otvoren je novi premum, lifestyle hotel, Radisson RED...