Hotel Crowne Plaza proglašen za lidera ugostiteljske ponude Beograda

29. Mart 2019
Hotel Crowne Plaza proglašen za lidera ugostiteljske ponude Beograda

U Rektoratu Univerziteta u Beogradu juče su pojedincima, organizacijama i kompanijama uručena priznanja „Kapetan Miša Anastasijević”, koja se dodeljuje 19. godinu zaredom, za preduzetničko stvaralaštvo u oblasti ekonomije, zdravstva, kulture, novinarstva.

Priznanje "lider ugostiteljske ponude Beograda i Srbije - Naj domaćin" pripalo je beogradskom hotelu Crowne Plaza.

- Ovo je još jedan podstrek za sve naše zaposlene da pružaju najbolju, domaćinsku uslugu svima koji dolaze u hotel Crowne Plaza Belgrade - objavio je na svom LinkedIn profilu Veljko Antonić, front office menadžer ovog hotela.

Među dobitnicima nagrade su akademik Marko Bumbaširević koji je priznanje dobio kao istaknuti promoter specijalnih metoda hirurgije, a koji je nedavno bio u žiži javnosti jer je spasio ruku novinarki, zatim, Klinički centar Srbije za visoke savremene metode u zdravstvu, a za najženu u nauci i biznisu nagrađena je direktorka Instituta „Mihajlo Pupin” Sanja Vranješ.

Među ostalim dobitnicima priznanja „Kapetan Miša Anastasijević” su IT kompanija „ComTrade” za najboljeg privrednika u regionu, za nove tehnologije u građevinarstvu i industriji kompaniji „Sika”, za promociju dokumentarnog filma „Beldoks”, za najboljeg partnera u regionu Plantaža „13. jul”...

Bivši rektor Univerziteta u Novom Sadu i predsednik žirija za dodelu nagrada „Kapetan Miša Anastasijević” Radovan Pejanović navodi da su kriterijumi kojim je žiri bio vođen u dodeli nagrada podrazumevali da pojedinac ili kompanija promoviše trajne vrednosti kao što su uspešnost, preduzetnički duh, kreativnost, istrajnost, požrtvovanost, hrabrost, obrazovanost, talenat, društvena odgovornost i solidarnost.

Priznanja „Kapetan Miša Anastasijević” dodeljuju Media Invent Novi Sad, Univerzitet u Novom Sadu i Univerzitet u Beogradu, uz podršku Privredne komore Srbije.

Današnje nagrade dodeljene su na nivou Privredne komore Beograda, a 7. aprila u Novom Sadu biće dodeljena priznanja na nivou Srbije.

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. Mart 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...
Hotelijerstvo
Objavljen poziv za nominacije za priznanje “Ambasadori dobre usluge”
22. Februar 2024
Asocijacija “Ambasadori dobre usluge” poziva sve hotelijere iz Srbije - učesnike 2....
Hotelijerstvo
Ponuđen na prodaju hotel Jugoslavija
21. Februar 2024
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju kompanije Danube Riverside kao...
Hotelijerstvo
Otvoren Radisson RED Hotel u Beogradu
19. Februar 2024
U sredu, 14. februara u srcu Beograda otvoren je novi premum, lifestyle hotel, Radisson RED...