Hilton uvodi novi brend Motto – Smeštaj i usluga po pristupačnoj ceni

25. Oktobar 2018
Hilton uvodi novi brend Motto – Smeštaj i usluga po pristupačnoj ceni

Hotelska kompanija Hilton najavila je uvođenje novog cenovno pristupačnog lifestyle brenda Motto by Hilton, koji će gostima pružati slobodu da kreiraju jedinstvena iskustva boravka. Hoteli pod ovim brendom nalaziće se na najboljim lokacijama, kao što je Marylebone u Londonu gde će 2020. godine biti otvoren prvi Motto by Hilton hotel sa 100 soba.

Sobe će u proseku imati 14 metara kvadratnih, a biće opremljene nameštajem koji ne zauzima mnogo prostora, kao što su kreveti u zidu, kreveti na sprat, odvojeno kupatilo sa tušem od toaleta i multifunkcionalan nameštaj koji se može odložiti ako se ne koristi. Sobe su takođe opremljene „Hilton’s Connected Room“ tehnologijom koja omogućava gostima da kontrolišu temperaturu, osvetljenje, TV, zavese u svojim sobama koristeći aplikaciju za pametne telefone. Gosti će takođe moći da iskuse pravi odmor u Motto by Hilton sobama, jer će na raspolaganju imati razna pomagala, poput kvalitetnih dušeka, zavesa za potpuno zamračenje sobe, materijala koji apsorbuju zvukove, paketa koji sadrže masku za lice, esencijalnih ulja ili vitaminskih grickalica...
 
Motto by Hilton hoteli pružiće mogućnost gostima da rezervišu više spojenih soba, ali i da podele račun na više osoba prilikom bukiranja sobe.

Kako je osmišljen Motto?

Hilton je sproveo istraživanje trenda lifestyle hostel modela i rezultati su pokazali da putnici koji odsedaju u hostelima zapravo ne vole da dele sobu da nepoznatim osobama i često rezervišu sobe sa prijateljima ili porodicom. Oni zapravo žele cenovno pristupačan urbani lifestyle brend, koji kombinuje komfor i pristupačne cene.

Po uzoru na potrebe i želje putnika Hilton je kreirao brend koji nudi lokacije u centru grada, pristupačne cene i manje tradicionalne hotelske sobe, koje pružaju jedinstveno iskustvo.

Christopher J Nassetta, predsednik i CEO u kompaniji Hilton kaže da je inovacija u njihovom DNK i da sa novim Motto by Hilton brendom oni uvode na tržište nešto što još nije viđeno – fleksibilna i pristupačna soba, poželjna lokacija i usluga po meri gostiju.

Hoteli će se nalaziti na popularnim urbanim destinacijama širom Evrope, severne i južne Amerike, Bliskog istoka i azijsko-pacifičkog regiona. Već je ugovorena izgradnja Motto by Hilton hotela u gradovima: Lima, Dablin, Savana, San Dijego, Boston i Vašington.

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
Svetski poznata hotelska grupacija koja uspešno posluje i u Srbiji ulazi na zahtevno tržište Saudijske Arabije
18. April 2024
Jedna od vodećih svetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, koja je nedavno...
Hotelijerstvo
Izabran novi Upravni odbor HORES-a
05. April 2024
U hotelu „Hyatt Regency Belgrade“, u četvrtak, 4. aprila 2024. godine, održana je...
Hotelijerstvo
53. Skupština HORES-a zakazana za 4. april u hotelu Hyatt
03. April 2024
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede HORES održaće 53. Skupštinu 4....
Hotelijerstvo
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. Mart 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...