GROHE u Beogradu predstavio inovativne sanitarije

10. Maj 2018
GROHE u Beogradu predstavio inovativne sanitarije
GROHE u Beogradu predstavio inovativne sanitarije
GROHE u Beogradu predstavio inovativne sanitarije
GROHE u Beogradu predstavio inovativne sanitarije
GROHE u Beogradu predstavio inovativne sanitarije
GROHE u Beogradu predstavio inovativne sanitarije

Najpoznatiji svetski proizvođač sanitarija, nemačka firma GROHE predstavila je domaćoj javnosti 8. i 9. maja svoje nove proizvode, a predavanje u Event klubu "Promenada" u Beogradu održao je i poznati arhitekta iz Sarajeva Amir Vuk - Zec.

GROHE je u svoj fokus stavio tuš WC Sensia Arena, novu keramiku Cube Ceramic i Euro Ceramic, kao i slavine Atrio koje su prvi put predstavljene pre dve nedelje na Milanskoj nedelji dizajna.

Sensia Arena je napredni tuš WC-a kod koga se sve postavke mogu podesiti – od jačine i položaja mlaza, do temperature vode i trajanja ciklusa čišćenja. WC ima vlastiti protočni grejač vode za isporuku neograničene količine tople vode. Vrsta i način mlaza takođe se mogu odabrati prema sopstvenim željama. Od standardnog tuša do lady tuša ili dvojnog tuša, od oscilirajućeg do masažnog mlaza – svaki korisnik može podesiti osvežavajući postupak čišćenja prema svojim ličnim potrebama.

GROHE-ov nagrađivani kreativni tim dizajnirao je umivaonike, toalete i bidee novih linija „Cube Ceramic“ i „Euro Ceramic“ koje se stilski vežu uz već postojeće linije kupatilske opreme kao što su slavine i tuševi sa kojom čine logičnu, zaokruženu i estetski besprekorno balansiranu celinu. Time se dobija „perfect match“, odnosno „savršeni spoj“. Ove nove linije za moderna kupatila superiornog stila, pozicionirale su GROHE na tržištu kao brend sa potpuno zaokruženom ponudom opreme za kupatila.

Istovremeno, predstavljen je i redizajn jedinstvene i odvažne linije GROHE ATRIO. Njegov dizajn se odupire iskušenjima tipičnih elemenata luksuznog dizajna. Njegova istinska elegancija oblikovana je redukovanjem i pojednostavljenjem, stvorena je iz bazične geometrije - savršenog kruga koji predstavlja efikasnost, ženstvenost i savršenstvo, kao i cilindričnog prstena, još jednog vrlo simboličnog oblika koji simbolizuje obećanje. Suzdržanost linije ATRIO će zato svakom prostoru podariti bezvremensku eleganciju. ATRIO nije zbirka slavina - on je kreativni ideal koji je ugledao svetlo dana zahvaljujući tehničkoj savršenost iz Nemačke.

Možemo zaključiti da su proizvodi firme GROHE spoj estetike, funkcionalnosti i inovativnosti. Upravo te kvalitete prepoznala je stručna javnost, ali i sami korisnici pa je tako Grohe-ov tim u prošloj godini osvojio čak 62, a ove već 12 nagrada!

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
Svetski poznata hotelska grupacija koja uspešno posluje i u Srbiji ulazi na zahtevno tržište Saudijske Arabije
18. April 2024
Jedna od vodećih svetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, koja je nedavno...
Hotelijerstvo
Izabran novi Upravni odbor HORES-a
05. April 2024
U hotelu „Hyatt Regency Belgrade“, u četvrtak, 4. aprila 2024. godine, održana je...
Hotelijerstvo
53. Skupština HORES-a zakazana za 4. april u hotelu Hyatt
03. April 2024
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede HORES održaće 53. Skupštinu 4....
Hotelijerstvo
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. Mart 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...