Gradi se hotel Vrnjačke terme

04. Septembar 2019
Gradi se hotel Vrnjačke terme
Vrnjačka Banja do kraja avgusta 2021. godine biće bogatija za novi hotel Vrnjačke terme u čiju je gradnju uloženo 7.347.000 evra, kažu za eKapiju iz kompanije Gile Gas, koja je investitor ovog projekta. Gradnja Vrnjačkih termi, površine 16.261 m2 počela je krajem oktobra 2018. godine, a...
Ostavite komentar
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila:

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce našeg portala da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Turističkog sveta ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Turističkog sveta.
Administratorima portala Turistički svet se možete obratiti ovde: komentari@turistickisvet.com

Svi komentari

Peđa
Sreda , 04.09.2019. 23:29h
Preporuka:
5
+
0
-
Lepo je što ste objavili ovu vest, međutim trebalo je da odete i da vidite na šta liči to što gradi GILE GAS ?! Ruglo i sramota. Lepo je što se gradi i što se Vrnjačka Banja razvija. Međutim, za razliku od hotela Slatina, Tonanti, Fontane, Parka koji su sagrađeni ili renovirani sa manje ili više stila i koji su se uklopili u ambijent Vrnjačke Banje ovo što je izvesni "investitor" GILE podigao je jezivo za oko. Hobotnica !? koja asocira na šta !? Vrnjačko more verovatno - koja je obrglila Frikomove suncobrane.... Imajući u vidu ozbiljnost Vaših cenjenih novima i istrživački duh vaših novinara bilo bi lepo da odete do Banje i fotografišete ovo o čemu pišete za izložbu pod nazivom: Ko sve danas gradi i radi u hotelijerstvu ?! Da li je GILE GAS ( dovoljno je da se pročita ime kompanije) čuo za arhitekte i dizajnere ?