Dobro došli u hotelsku kuću Casa del Mare, prvi crnogorski brend luksuznih butik hotela

16. Novembar 2021
Arhiva Casa del Mare
Arhiva Casa del Mare
Arhiva Casa del Mare
Arhiva Casa del Mare
Arhiva Casa del Mare
Arhiva Casa del Mare
Arhiva Casa del Mare
Arhiva Casa del Mare
Arhiva Casa del Mare
Arhiva Casa del Mare
Arhiva Casa del Mare
Arhiva Casa del Mare
Kada su 2009. godine Milena i Nikola Milić u Boki Kotorskoj otvorili svoj prvi butik hotel pod brendom Casa del Mare hoteli, njihova prva želja bila je da svoje mesto podele sa svetom. Bili su, kažu, mladi, veoma entuzijastični i preplavljeni ličnom motivacijom da zajedno izgrade nešto što će svima pokazati lepote njihove zemlje i pružiti ljudima mesto za susret u Boki Kotorskoj. Posle deset godina, u njihovom portfoliju bilo je već 7 luksuznih butik hotela pod brendom Casa del Mare: Mediterraneo, Blanche, Amfora, Essenza, Vizura, Pietra. 
 
Danas, posle dvanaest godina, njihov najveći kapital su troje dece i njihovi hoteli! A ono najvažnije je da je firma Casa del Mare za njih uvek bila mnogo više od porodičnog posla. To je bio dom za najvažnije događaje u njihovim životima, mesto gde su upoznali svoje prijatelje, provodili vreme sa svojom decom i porodicom, u čijoj su toplini uživali tokom svih godina.
 
Casa del Mare im je omogućila da pokažu Bokokotorski zaliv ljudima iz celog sveta, što je, pre svega, privilegija, a uz to,  smatraju, i njihova obaveza. U svemu što rade arhitektonski, uzimajući u obzir i svest o svom  brendu, njihova premisa je da očuvaju životnu sredinu u kojoj posluju, te da svoje potrebe i ciljeve usklade sa duhom svog zaliva.  
 
Pored upravljanja svojim objektima, njihova kompanija pruža podršku i konsalting vlasnicima drugih hotela, ne samo tokom rada, već i u procesu izgradnje hotela.
 
Upravo ova kompanija je radila na stvaranju novog hotelskog brenda “SL Hotels Group”, u saradnji sa jednom od vodećih konditorskih industrija na prostoru Balkana, Swisslion Takovo.
 
U aprilu 2017. godine otvorili su “SL Industry Hotel” u Trebinju, prvi hotel na ovim prostorima posvećen industriji. A zajedno sa svojim timom arhitekata radili su i na drugom hotelu „SL Panorama“ u Trebinju. I tu nisu stali. Svoje znanje prenosili su dalje, ali su uvek svojim  sopstvenim hotelima davali najbolji primer vlasnicima objekata sa kojima su radili.
 
Posle 12 godina, mnogo gostiju i nagrada koje su logično proistekle iz takve posvećenosti principu kvaliteta, savremenim standardima od kojih se ne odustaje, upornom traganju za najboljom verzijom bivanja i trajanja, Casa del Mare otvara svoje hotele za sve sofisticirane istraživače lepote pod suncem Jadrana. Kladimo se da će ambijent, sadržaji i programi koji ih tu čekaju - sigurno prevazići njihova očekivanja. Biće to potpuno novo i veoma prijatno iskustvo zbog kojeg će se sigurno vraćati kao u svoju Casa del Mare!

Dokumenti za preuzimanje

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
Svetski poznata hotelska grupacija koja uspešno posluje i u Srbiji ulazi na zahtevno tržište Saudijske Arabije
18. April 2024
Jedna od vodećih svetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, koja je nedavno...
Hotelijerstvo
Izabran novi Upravni odbor HORES-a
05. April 2024
U hotelu „Hyatt Regency Belgrade“, u četvrtak, 4. aprila 2024. godine, održana je...
Hotelijerstvo
53. Skupština HORES-a zakazana za 4. april u hotelu Hyatt
03. April 2024
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede HORES održaće 53. Skupštinu 4....
Hotelijerstvo
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. Mart 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...