CHENOT ESPACE - revolucionarni pristup zdravlju i blagostanju

19. Novembar 2020
Foto: One&Only Portonovi
Foto: One&Only Portonovi

Kada u martu 2021. godine otvori svoja vrata, One&Only Portonovi, idilični rizort smešten na slikovitoj obali Bokokotorskog zaliva, postaće ultimativna wellness destinacija na Jadranu. Sledeći ekskluzivno globalno partnerstvo sa brendom Chenot, vodećim ekspertom u oblasti zdravlja i wellnessa, One&Only Portonovi postaće prvi rizort koji će ponuditi Chenot Espace - transformativno putovanje ka detoksikaciji i resetovanju organizma, zasnovano na renomiranoj Chenot Method® , koja podrazumeva programe po meri gostiju i pionirske tretmane, naučno kreirane da poboljšaju vitalnost i optimizuju zdravlje tokom cele godine.

Partnerstvo između brendova One&Only i Chenot postavlja nove wellnes standarde u rizortu, nudeći najsavremenije naučno zasnovane tretmane, uz izuzetan nivo luksuza i usluge po kojima je One&Only poznat. Po prvi put će gosti moći da na ultra luksuznoj destinaciji iskuse sveobuhvatni wellness, uz živopisni, očaravajući rivijera stil One&Only Portonovi rizorta.

Napredni dijagnostički testovi koje je Chenot osmislio omogućiće gostima da razumeju procese starenja u svom organizmu, te da postave nove puteve za poboljšanje svojih performansi i opšteg blagostanja. Nakon početne faze konsultacija, gosti će dobiti personalizovani program koji uključuje nutricionističke preporuke, detox menije, fitness program, ciljane spa tretmane, aktivnosti za oslobađanje od stresa i još mnogo toga - sve osmišljeno da stimuliše eliminaciju toksina iz tela i pokrene regenerativne procese, što rezultira povećanim nivoom energije i vitalnosti. U tom smeru, Chenot-ov inovativni pristup kombinuje principe tradicionalnog kineskog lečenja sa najnovijim naučnim dostignućima u medicini i najsavremenijom dijagnostičkom tehnologijom.

OO_Portonovi_Wellness_Chenot_Espace_Couples_Suite_Landscape_0893_MASTER_Small.jpgFoto: One&Only Portonovi

„Ponosni smo na pokretanje Chenot Espace-a, koji će ponuditi revolucionarno iskustvo uživanja u One&Only Portonovi rizortu, nudeći wellness programe od 360 stepeni za naše goste koji žele da vode aktivniji, zdraviji i uravnoteženiji život“, rekao je Filip Zuber (Philippe Zuber), izvršni direktor kompanije Kerzner International. „Sa gotovo 50 godina naučnog istraživanja i ekspertize, Chenot deli viziju One&Only brenda, stvaranje radosti i vitalnosti, prilagođavajući svako iskustvo potrebama pojedinca. Naši gosti će imati pristup ekskluzivnom, imerzivnom i jedinstvenom iskustvu koje će rezultirati izvanrednim ličnim rezultatima. Ponosni smo što pružamo izuzetna iskustva gostima: od kulinarskih, preko onih koja se doživljavaju jednom u životu, do holističkih, a sve to kroz novi nivo luksuza u Crnoj Gori. “


OO_Portonovi_Wellness_Chenot_Espace_Waiting_0708_MASTER_Small.jpgFoto: One&Only Portonovi

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. Mart 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...
Hotelijerstvo
Objavljen poziv za nominacije za priznanje “Ambasadori dobre usluge”
22. Februar 2024
Asocijacija “Ambasadori dobre usluge” poziva sve hotelijere iz Srbije - učesnike 2....
Hotelijerstvo
Ponuđen na prodaju hotel Jugoslavija
21. Februar 2024
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju kompanije Danube Riverside kao...
Hotelijerstvo
Otvoren Radisson RED Hotel u Beogradu
19. Februar 2024
U sredu, 14. februara u srcu Beograda otvoren je novi premum, lifestyle hotel, Radisson RED...