Bil Gejts u HOTELSKOM BIZNISU: Sklopio unosan posao vredan 2,2 MLRD USD

09. Septembar 2021
Image by Rodrigo Salomón Cañas from Pixabay
Kompanija Bila Gejtsa platiće kompaniji saudijskog milijardera princa Alwaleeda bin-Talala 2,2 milijarde dolara kako bi povećala svoj udeo u Four Seasons Holding-u. Naime, Cascade Investment LLC kupiće 23,75 odsto udela u kompaniji od Kingdom Holdinga, čime će udeo investicione firme Bila Gejtsa u kompaniji...
Ostavite komentar
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila:

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce našeg portala da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Turističkog sveta ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Turističkog sveta.
Administratorima portala Turistički svet se možete obratiti ovde: komentari@turistickisvet.com