Beogradski Radisson treći put zaredom proglašen vodećim srpskim hotelom

03. Jul 2018
Beogradski Radisson treći put zaredom proglašen vodećim srpskim hotelom

Na prestižnoj ceromoniji dodele “World Travel Awards”, održanoj 30. juna 2018. u Atini, hotel Radisson Blu Old Mill je po treći put prepoznat od Svetske turističke industrije kao "Vodeći hotel u Srbiji".

Ceremonija dodele nagrada održana je u Zappeion Megaron Hall of Athens uz prisustvo istaknutih zvanica iz celog sveta.

World Travel Awards, poznatija kao "Oskar turističke industrije", na svetskom nivou predstavljaju jedna od najznačajnijih priznanja u turističkoj i hotelijerskoj industriji.

- Velika je čast što je naš hotel treću godinu zaredom dobitnik ovog prestižnog međunarodnog priznanja. Trudimo se da kreiramo jedinstveno iskustvo za sve goste i ponosni smo što nas oni smatraju oznakom kvaliteta - rekla je Gabriela Ditetova, generalni direktor nagrađenog hotela Radisson Blu Old Mill.

Osim priznanja World Travel Awards za "Vodeći hotel u Srbiji 2018", hotel Radisson Blu Old Mill poseduje i još nekoliko prestižnih međunarodnih nagrada: World Travel Awards - ‘Vodeći hotel u Srbiji 2016. i 2017’’; International Hospitality Awards – Najbolji biznis hotel 4*, World Luxury Hotel Awards – Luksuzni gradski hotel i Luksuzni dizajn hotel 2017, dve nagrade na 8. Međunarodnim nagradama za dizajn - prva nagrada za dizajn enterijera u kategoriji "Renoviranje" i druga nagrada u kategoriji "Commercial". Hotel je ušao i u finale 11. dodele nagrada za hotelski dizajn (11th Hospitality Design Awards) u kategoriji “Hotel Midscale”, pored 560 projekata koji su konkurisali iz zemalja širom sveta. Tu su i nagrade: Luxury Travel Guide Awards 2016 – Hotel godine i Luxury Business Hotel of the Year 2018, 13th Modern Decoration Award International Media Award 2015, Conventa Trade Show Award, (Ljubljana, Slovenia) – 3. mesto u kategoriji biznis hotela 2016. i Sertifikat za izvrsnost 2017.  

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. Mart 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...
Hotelijerstvo
Objavljen poziv za nominacije za priznanje “Ambasadori dobre usluge”
22. Februar 2024
Asocijacija “Ambasadori dobre usluge” poziva sve hotelijere iz Srbije - učesnike 2....
Hotelijerstvo
Ponuđen na prodaju hotel Jugoslavija
21. Februar 2024
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju kompanije Danube Riverside kao...
Hotelijerstvo
Otvoren Radisson RED Hotel u Beogradu
19. Februar 2024
U sredu, 14. februara u srcu Beograda otvoren je novi premum, lifestyle hotel, Radisson RED...