Beograd u 2016. dobija unikatni butik hotel "Saint Ten"

25. Decembar 2015
Beograd u 2016. dobija unikatni butik hotel
Da Beograd postaje metropola sa mnoštvom zanimljivih hotela različitih gabarita i vrsta, svedoči najava još jednog boutique hotela koji će obogatiti hotelsku ponudu prestonice u 2016. godini – hotela "Saint Ten". Ovaj hotel nalazi se u srcu Vračara, u ulici Svetog Save, u...
Ostavite komentar
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila:

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce našeg portala da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Turističkog sveta ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Turističkog sveta.
Administratorima portala Turistički svet se možete obratiti ovde: komentari@turistickisvet.com

Svi komentari

valentina mitrovic
Nedelja , 04.09.2016. 08:30h
Preporuka:
4
+
0
-
trazim posao kao sobaroca moze i cistacica.vredna sam odgovorna potreban mi je posao
Zorica Nikolaj
Utorak , 28.06.2016. 05:14h
Preporuka:
5
+
0
-
Gde se može konkurisati za posao kod vas? Radim u jednom hotelu 8 godina. Iskustvo kao sobarica, sanker, konobar, pomocnik kuvara.