„Banatska lepotica“ među hotelima: Hotel "Villa Breg" - 15 godina

20. Oktobar 2020
Foto: Hotel Vila Breg Vršac
Foto: Hotel Vila Breg Vršac

Jedan od najluksuznijih hotelskih kompleksa u našoj zemlji - „Villa Breg", poznat kao „Banatska lepotica“, ove godine slavi 15. jubilarni rođendan. Nalazi se u Banatskoj ravnici, na obroncima Vršačkih planina. Na idealnoj je lokaciji između dva velika grada u dve države, na 78 km lagane vožnje od Beograda i samo 14 km od graničnog prelaza sa Rumunijom, odnosno 76 km od Temišvara. Izuzetnu poziciju sa koje puca pogled po vojvođanskoj ravnici, oplemenjuje sofisticiran izgled hotela, u čijem eksterijeru arhitektonski dominira raskošni spoljašnji bazen.


ZA RELAKSACIJU I UŽIVANJE

Premium soba_Branko Kozlina.jpgFoto: Branko Kozlina


U aprilu 2018. je, posle šest meseci renoviranja, hotel zasijao sa još bogatijom ponudom. Predmet adaptacije bile su 44 sobe i četiri apartmana, koji su sada još komforniji i luksuzniji. Veliki deo investicije posvećen je i preuređenju wellness & spa centra. On je sada prostraniji, sa povećanom površinom zatvorenog bazena I izvedenim intervencijama na otvorenom bazenu. Od aprila do oktobra, otvoreni bazen hotela „Villa Breg“ savršena je vizuelna scena za sva porodična slavlja.


Unutrašnji bazen_Banko Kozlina.jpgFoto: Branko Kozlina


Renovirani wellness&spa centar je prava oaza mira, mesto za potpuno opuštanje i uživanje. Gostima je na raspolaganju: finska sauna, parno tursko kupatilo, relax soba, hidromasažna i jakuzzi kada, kao i fitness centar. Gosti hotela mogu da uživaju u različitim vrstama opuštajućih, parcijalnih masaža, posebnim programima tretmana tela i tretmana lica (piling, masaža, maske…), raznim vrstama manikira i pedikira…

Masaža_Branko Kozlina.jpg
Foto: Branko Kozlina


U hotelu se nalazi i restoran „Eol“ – mesto za istinske hedoniste, koje ispunjava sva gastronomska očekivanja posetilaca hotela. Gastronomija Banata i vina vršačkog vinogorja prezentovana na pravi način – jedni su od najvažnijih razloga koji turiste dovode u hotel. Jer, „Eol“ je restoran zdrave hrane, u kojem se jela pripremaju od namirnica organskog porekla. Njegov kapacitet je 150 mesta.

Restoran porodični ručak_Željko Santrač.jpg
Foto: Željko Santrač


Salon bar sa kaminom, koji ima 35 mesta, i vidikovac s kojeg puca pogled na vojvođansku ravnicu i Vršac – nezaobilazni su delovi ovog hotela. Kamin bar je jedan od najomiljenijih kutaka u hotelu, ali prvo mesto na koje gosti obavezno svrate je terasa – letnja bašta hotela „Villa Breg“.

Kamin bar_Branko Kozlina.jpg
Foto: Branko Kozlina

 

HOTEL ZA BUSINESS& PLEASURE


Preuređeno zdanje ovog hotela bogatije je za multifunkcionalnu salu, idealnu za održavanje poslovnih skupova, konferencija, seminara ali i za razne vrste proslava. Velika kongresna sala namenjena je za održavanje predavanja, simpozijuma, seminara i drugih poslovnih aktivnosti. Banket sale I i II su, takođe,maksimalno funkcionalne i dobro opremljene. Doduše, trenutna situacija ne pogoduje većim okupljanjima ali u regularnim okolnostima, hotel često rezervišu domaće i rumunske kompanije i institucije za različite poslovne događaje. Istovremeno, hotel se visoko kotira kao izuzetno lepo mesto za proslavu najvažnijih životnih trenutaka.
U okolini hotela su brojni renomirani vinski podrumi, simbol grada - čuvena Vršačka kula, kao i crkva Sv. Teodora Vršačkog, zaštitnika grada, u čijem se podnožju hotel i nalazi. A u blizini Vršca nalaze se i manastiri Mesić i Središte, kao i Deliblatska peščara.

Banket sala II_Branko Kozlina.jpgFoto: Branko Kozlina


Zahvaljujući svom položaju, kvalitetu smeštajnih i restoranskih usluga, brojnim sadržajima ali, pre svega, zbiru jedinstvenih, prijatnih iskustava svakog njegovog gosta, hotel „Villa Breg“ je odlična preporuka za ugodan, opuštajući odmor…
 

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
Svetski poznata hotelska grupacija koja uspešno posluje i u Srbiji ulazi na zahtevno tržište Saudijske Arabije
18. April 2024
Jedna od vodećih svetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, koja je nedavno...
Hotelijerstvo
Izabran novi Upravni odbor HORES-a
05. April 2024
U hotelu „Hyatt Regency Belgrade“, u četvrtak, 4. aprila 2024. godine, održana je...
Hotelijerstvo
53. Skupština HORES-a zakazana za 4. april u hotelu Hyatt
03. April 2024
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede HORES održaće 53. Skupštinu 4....
Hotelijerstvo
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. Mart 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...