Accor otvara luksuzni hotel u Crnoj Gori i dovodi Swissôtel u planine

27. Septembar 2021
Swissôtel Resort Kolašin - render
Swissôtel Resort Kolašin - render

Accor, vodeća svetska hotelska grupa, širi svoj portfolio vrhunskih brendova u Jugoistočnoj Evropi. Njen najnoviji poduhvat je ugovor koji je potpisala za novi hotel u Crnoj Gori: Swissôtel Resort Kolasin, hotel s četiri zvezdice. Ovaj hotel na  veličanstvenom planinskom masivu Bjelasice, svoje prve goste – ljubitelje zimskih sportova primiće do kraja 2022. godine.

Swissôtel Resort Kolasin nalaziće se u zimskom rizortu K16 u Kolašinu. Novoizgrađeni objekat će imati 116 modernih, veoma komfornih soba, a gosti će, osim u udobnosti i visokom standardu soba, moći da uživaju u prefinjenom restoranu, aperitiv baru, spa centru, poslovnom prostoru… Sastavni deo hotelskog sadržaja biće i skijašnica. Smešten na 1.600m nadmorske visine, pored ski staze, Swissôtel Resort Kolasin će biti savršeno uklopljen u spektakularni pejzaž. Hotel se dizajnom u potpunosti uklapa u prirodni ambijent, potencirajući luksuz i suštinu prirodne vitalnosti Swissotela. Investitor i vlasnik hotela je kompanija Ski Resort Kolašin 1600 doo. 

05 Recepcija  c01.jpg

Swissôtel Resort Kolasin - Recepcija, render
 
- Jugoistočna Evropa puna je skrivenih turističkih dragulja i prirodnog blaga i mi s ponosom pomažemo da se oni otkriju turistima iz celog sveta. Zahvaljujući ovom izvanrednom partnerstvu, sa velikim zadovoljstvom dovodimo naš vrhunski brend Swissôtel na bajkovitu destinaciju Crnu Goru. Swissôtel Resort Kolasin pružiće gostima zaista vrhunski ugođaj zahvaljujući svojoj lokaciji, luksuznom dizajnu i predanosti spektakularnom prirodnom okruženju. Planine će definisati ugođaj u hotelu i njegovo uređenje, omogućavajući gostima da prigrle prirodnu vitalnost Swissotela - kaže Dilek Sezer, direktor razvoja u Accor-u za jugoistočnu Evropu. 
 
Swissôtel Resort Kolasin biće deo crnogorske skijaške destinacije i popularnog Resorta K16. Zimski centar se razvija i u saradnji sa Vladom. Sa dodatnim skijaškim stazama i žičarama, rizort će čvrsto postaviti Kolašin na mapu zimskih sportova Evrope. U sastavu Resorta K16 biće 10 većih objekata i 28 vila brvnara (tzv. šalea). Otvaranje hotela planirano je za novembar 2022. 
 
06 Spa S c03.jpg
 
Swissôtel Resort Kolasin - Spa, render
 
- Izbor Accor-a za partnera za nas uopšte nije bilo pitanje. Ponosni smo na saradnju sa svetskim liderom u ugostiteljstvu koji će pozvati još više gostiju iz celog sveta da otkriju Crnu Goru u njenom punom sjaju. Naš cilj je da izgradimo luksuzni hotel vodeći računa o lokalnoj arhitekturi i ambijentu kako bi se naši gosti osećali opušteno i ugodno - dodaje Sonja Bečanović, PR menadžer kompanije Ski Resort Kolašin 1600 doo.
 
Inače, Swissôtel Hotels & Resorts nudi savremene hotele prožete svežinom i vitalnošću alpske energije, ukorenjene u tradiciji švajcarskog ugostiteljstva. Poštovan zbog svog inteligentnog dizajna, kvalitetne izrade i osvešćenog pristupa održivosti, Swissôtel svojim gostima pruža mir u kojem mogu da istražuju svet, otkrivaju istinska životna zadovoljstva i iskoriste šansu da ih „dobro prožive“. Swissôtel poziva putnike da se osete dobrodošlima u više od 4.500 hotela, rizorta i rezidencija, zajedno sa oko 10.000 najlepših privatnih kuća širom sveta. 
 
Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
Postanite „Bath boss“, kupajte se u luksuznim hotelima i zaradite 5.000 dolara!
13. Oktobar 2021
Ako više volite da se opuštate u kupatilu u hotelskoj sobi, umesto da radite od 9...
Hotelijerstvo
Najluksuzniji hotel Saudijske Arabije pred otvaranjem
13. Oktobar 2021
Nakon debitovanja sa svojim prvim odmaralištem na Bliskom Istoku, Raffles predstavlja...
Hotelijerstvo
Hotel Madame Reve - najnovije čudo Pariza
13. Oktobar 2021
Pariz je sinonim za sve stvari koje su povezane sa luksuzom, a raskošni Hotel Madame...
Hotelijerstvo
The Seeds - inovativni retro smeštaj u šumama Đijanšija u Kini: savršeno mesto za opuštanje
13. Oktobar 2021
 Svi smo umorni od sedenja ispred ekrana naših računara, dok maštamo u begu...