"Šumadija" ponovo otvorena za goste

12. Novembar 2021
Arhiva: Hotel Šumadija by Prote.In
Arhiva: Hotel Šumadija by Prote.In

Beogradski hotel Šumadija ponovo je otvoren sredinom 2021. godine, pod novim imenom Hotel Šumadija by Prote.In, sa potpuno novim, mladim, profesionalnim timom. 

Ovaj savremeni hotel postao je zvanični partner restorana "Prote.In” koji će, zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu svog tima, značajno doprineti kvalitetu hotelske usluge i učiniti boravak gostiju izuzetno prijatnim. Njihov fokus je na zdravoj hrani i dinamičnom načinu života. Sva jela se pripremaju od kvalitetnih i zdravih sastojaka, što podrazumeva upotrebu puno povrća, čistog mesa i deserta bez šećera. 

Hotel raspolaže sa 104 smeštajne jedinice: 88 Standard soba, 10 Executive soba i 6 Apartmana. Sve sobe su klimatizovane i obezbeđene elektronskim bravama, imaju  satelitski TV program, mini bar, fenomat, sef, satelitski TV program, kao i odličnu internet konekciju.
 
Ima tri konferencijske sale, dobro tehnički opremljene, pogodne za poslovne sastanke, konferencije, prezentacije i razne vrste događaja.Kapacitet sala je od 10 do 150 osoba u zavisnosti od postavke.
 
Šumadija by Prote.In pruža i dodatne sadržaje i usluge: kafe bar, restoran Prote.In sa baštom, restoran sa 150 mesta, biznis centar koji je dostupan 24 sata (usluge fotokopiranja, sekretarske usluge), fitnes centar, rentiranje vozila, besplatan parking za goste hotela, transfer od aerodroma do hotela, usluge pranja i peglanja.
 
Hotel je u potpunosti namenjen nepušačima.
 

 

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
Prodaje se motel i drugi ugostiteljski sadržaji u Čačku
18. Maj 2022
U izvršenom postupku protiv preduzeća Jugoprevoz-Ugopromet iz Beograda oglašena...
Hotelijerstvo
Budva dobija kompleks sa 20 apartmana i bazenom
18. Maj 2022
U Budvi je planirana gradnja apartmanskih objekata podeljenih u pet lamela, ukupne bruto...
Hotelijerstvo
Zadužbina Ljubatovića u Risnu postaje butik hotel sa pet zvezdica
17. Maj 2022
Kompanija Briv Construction, koja je 2020. godine dobila koncesiju za valorizaciju objekta...
Hotelijerstvo
Slovenačka kompanija prodaje hotele i banju
16. Maj 2022
Slovenačko Društvo za upravljanje imovinom banaka prodaje nekoliko turističkih...