"Marriott" predstavio prvi inovativni hotelski inkubator "M Beta"

12. Oktobar 2016
'Marriott' predstavio prvi inovativni hotelski inkubator 'M Beta'

"Marriott Hotels" proslavio je veliko otvaranje svog inovativnog koncepta "M Beta" u sklopu "Charlotte Marriott City Center"-a (Šarlot, Severna Karolina, SAD) - laboratorije koja funkcioniše kao prvi "live-beta" hotel na svetu. U ovaj hotel moguće je pristupiti bez ključeva, on pruža digitalna iskustva u fitnes studiju, i u svakom kutku hotela moguća je brza razmena informacija, koja omogućava gostima da testiraju ovaj hotel i daju povratne informacije u realnom vremenu, oblikujući na taj način svoje buduće hotelsko iskustvo.

- "M Beta" u "Charlotte Marriott City Center"-u je testirajući poligon za uzbudljive nove koncepte koje konstantno razvijamo i dovodimo u pitanje naš način razmišljanja. Na ovaj način "Marriott Hotels" transformiše tradicionalno hotelsko iskustvo. Pozivamo goste da budu deo inovacija i donošenja odluka - rekao je Mike Dearing, generalni direktor "Marriott Hotels".

U celom hotelu postavljeni su "Beta tasteri", putem kojih gosti mogu na licu mesta da šalju svoje povratne informacije. Jednostavnim pritiskom na dugme, gosti i posetioci izražavaju svoje odobrenje za odgovarajuće inovacije. Zahvaljujući "Beta tasteru", povratne informacije i glasanje za određenu inovaciju se sakupljaju, i oživljavaju u realnom vremenu putem "Beta bordova" - digitalnih ekrana postavljenih u celom hotelu, kako bi ih svi videli, kao i na sajtu TravelBrilliantly.comKoncepti koji se pojavljuju u hotelu će se povremeno rotirati i biće predstavljeni novi proizvodi i različite vrste usluga. Hotel "M Beta" ovih dana će pokrenuti i testirati sledeće stvari:

  • Dolazak gostiju: Nema tradicionalnog čekiranja na recepciji, nego vas dočekuju lični griteri - na trotoaru, u holu, gde god da se nalazite...
  • FLEX Fitnes: Gostima je na raspolaganju skoro 1.000 različitih vežbi, u grupi ili u vidu individualnih treninga, koje se prikazuju na ekranima u tehnološki opremljenom fitnes studiju, ili u sobi (po izboru gostiju). Korisnicima je na usluzi i pristup lokalnim fitnes centrima, koji se mogu bukirati direktno putem sajta: http://flexatmarriott.com/charlotte          
  • LG Studio u dinamičnom prostoru za sastanke: LG Studio ima kompletno opremljenu LG kuhinju u okviru prostora za sastanke. Ona pruža veliki izbor hrane i pića, koji se može prilagoditi bilo kojoj vrsti skupa, od "brejnstorm" sastanaka do skupova za poslovno umrežavanje.
  • Kuhinja bez zidova: Uklanjanje zidova između kuhinje i trpezarije hotelskog restorana i bara, stavlja goste u centar zbivanja, omogućavajući kuvarima veću interakciju sa gostima i mogućnost da ih zabavljaju nenajavljenom kulinarskom ponudom. Interaktivni prostor takođe podstiče goste da istražuju lokalne ukuse i pohađaju časove kuvanja.
  • Ponuda sa lokala: "Coco and the Director" je pravi epicentar za druženje u sklopu ovog hotela, u kom gosti mogu da uživaju u lokalnoj kafi, jedinstvenoj lokalnoj hrani i ostalim proizvodima malih privrednika iz Šarlota. U toku je rotacija književnih, muzičkih, edukativnih i zabavnih događaja, čime se pruža stalni izvor inspiracije za goste i lokalno stanovništvo.

"Charlotte Marriott City Center" otvoren je 1984. godine, a u poslednje dve godine prošao je kroz transformaciju. "M Beta" u sklopu ovog centra je još jedan element koji pokazuje stalnu transformaciju "Marriott Hotela", koji se trudi da na najbolji način zadovolji ukuse svojih gostiju, počev od hotelskog dizajna, do obuke i usluge. Ovaj brend prihvata dinamiku promena, sa ciljem da ne menja samo izgled svojih objekata, nego i da omogući gostima da misle drugačije.

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
Kuršumlijska banja i zvanično u vlasništvu A.D „Planinka“
28. Januar 2020
Potpisivanjem ugovora između Fonda PIO i direktora A.D.“Planinka“ Radovana...
Hotelijerstvo
Otvaranje Indigo hotela na jesen 2020.
24. Januar 2020
Živorad Vasić, viši potpredsednik Delta Holdinga i IHG Area General Manager, govorio je...
Hotelijerstvo
Ronaldo otvara još jedan luksuzan hotel
23. Januar 2020
Jedan od najboljih fudbalera sveta Kristijano Ronaldo nije uspešan samo na fudbalskom...
Hotelijerstvo
Kinezi uređuju hotel na Borskom jezeru
22. Januar 2020
Novi vlasnik hotela Jezero na Borskom jezeru, Serbia Zijin Bor Copper, u 2020. započeće...