"Marriott" predstavio prvi inovativni hotelski inkubator "M Beta"

12. Oktobar 2016
'Marriott' predstavio prvi inovativni hotelski inkubator 'M Beta'

"Marriott Hotels" proslavio je veliko otvaranje svog inovativnog koncepta "M Beta" u sklopu "Charlotte Marriott City Center"-a (Šarlot, Severna Karolina, SAD) - laboratorije koja funkcioniše kao prvi "live-beta" hotel na svetu. U ovaj hotel moguće je pristupiti bez ključeva, on pruža digitalna iskustva u fitnes studiju, i u svakom kutku hotela moguća je brza razmena informacija, koja omogućava gostima da testiraju ovaj hotel i daju povratne informacije u realnom vremenu, oblikujući na taj način svoje buduće hotelsko iskustvo.

- "M Beta" u "Charlotte Marriott City Center"-u je testirajući poligon za uzbudljive nove koncepte koje konstantno razvijamo i dovodimo u pitanje naš način razmišljanja. Na ovaj način "Marriott Hotels" transformiše tradicionalno hotelsko iskustvo. Pozivamo goste da budu deo inovacija i donošenja odluka - rekao je Mike Dearing, generalni direktor "Marriott Hotels".

U celom hotelu postavljeni su "Beta tasteri", putem kojih gosti mogu na licu mesta da šalju svoje povratne informacije. Jednostavnim pritiskom na dugme, gosti i posetioci izražavaju svoje odobrenje za odgovarajuće inovacije. Zahvaljujući "Beta tasteru", povratne informacije i glasanje za određenu inovaciju se sakupljaju, i oživljavaju u realnom vremenu putem "Beta bordova" - digitalnih ekrana postavljenih u celom hotelu, kako bi ih svi videli, kao i na sajtu TravelBrilliantly.com



Koncepti koji se pojavljuju u hotelu će se povremeno rotirati i biće predstavljeni novi proizvodi i različite vrste usluga. Hotel "M Beta" ovih dana će pokrenuti i testirati sledeće stvari:

  • Dolazak gostiju: Nema tradicionalnog čekiranja na recepciji, nego vas dočekuju lični griteri - na trotoaru, u holu, gde god da se nalazite...
  • FLEX Fitnes: Gostima je na raspolaganju skoro 1.000 različitih vežbi, u grupi ili u vidu individualnih treninga, koje se prikazuju na ekranima u tehnološki opremljenom fitnes studiju, ili u sobi (po izboru gostiju). Korisnicima je na usluzi i pristup lokalnim fitnes centrima, koji se mogu bukirati direktno putem sajta: http://flexatmarriott.com/charlotte          
  • LG Studio u dinamičnom prostoru za sastanke: LG Studio ima kompletno opremljenu LG kuhinju u okviru prostora za sastanke. Ona pruža veliki izbor hrane i pića, koji se može prilagoditi bilo kojoj vrsti skupa, od "brejnstorm" sastanaka do skupova za poslovno umrežavanje.
  • Kuhinja bez zidova: Uklanjanje zidova između kuhinje i trpezarije hotelskog restorana i bara, stavlja goste u centar zbivanja, omogućavajući kuvarima veću interakciju sa gostima i mogućnost da ih zabavljaju nenajavljenom kulinarskom ponudom. Interaktivni prostor takođe podstiče goste da istražuju lokalne ukuse i pohađaju časove kuvanja.
  • Ponuda sa lokala: "Coco and the Director" je pravi epicentar za druženje u sklopu ovog hotela, u kom gosti mogu da uživaju u lokalnoj kafi, jedinstvenoj lokalnoj hrani i ostalim proizvodima malih privrednika iz Šarlota. U toku je rotacija književnih, muzičkih, edukativnih i zabavnih događaja, čime se pruža stalni izvor inspiracije za goste i lokalno stanovništvo.

"Charlotte Marriott City Center" otvoren je 1984. godine, a u poslednje dve godine prošao je kroz transformaciju. "M Beta" u sklopu ovog centra je još jedan element koji pokazuje stalnu transformaciju "Marriott Hotela", koji se trudi da na najbolji način zadovolji ukuse svojih gostiju, počev od hotelskog dizajna, do obuke i usluge. Ovaj brend prihvata dinamiku promena, sa ciljem da ne menja samo izgled svojih objekata, nego i da omogući gostima da misle drugačije.

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
World Travel Awards: Regent Porto Montenegro sedmi put proglašen vodećim hotelom u Crnoj Gori
19. Mart 2024
Regent Porto Montenegro ponosno objavljuje svoju sedmu pobedu kao vodeći hotel u Crnoj Gori na...
Hotelijerstvo
Objavljen poziv za nominacije za priznanje “Ambasadori dobre usluge”
22. Februar 2024
Asocijacija “Ambasadori dobre usluge” poziva sve hotelijere iz Srbije - učesnike 2....
Hotelijerstvo
Ponuđen na prodaju hotel Jugoslavija
21. Februar 2024
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju kompanije Danube Riverside kao...
Hotelijerstvo
Otvoren Radisson RED Hotel u Beogradu
19. Februar 2024
U sredu, 14. februara u srcu Beograda otvoren je novi premum, lifestyle hotel, Radisson RED...