"Constantine The Great" – novi hotel u kom se osećate kao kod kuće

11. Jun 2015
'Constantine The Great' – novi hotel u kom se osećate kao kod kuće
'Constantine The Great' – novi hotel u kom se osećate kao kod kuće
'Constantine The Great' – novi hotel u kom se osećate kao kod kuće
'Constantine The Great' – novi hotel u kom se osećate kao kod kuće
'Constantine The Great' – novi hotel u kom se osećate kao kod kuće

Novi, savremeni hotel sa 4 superior zvezdice, smešten u samom srcu Beograda, svečano je otvorio svoja vrata za predstavnike medija i na taj način zvanično najavio ono o čemu se u našoj prestonici, a i šire, već uveliko priča: da su luksuz i ugodnost hotela visoke klase od sada dostupni svima.

Naš poznati glumac Miloš Biković zajedno je sa domaćinima predstavio kapacitete ovog objekta, čiji je stalni gost još od snimanja filma "Bićemo prvaci sveta", istakavši da hotel redovno preporučuje svojim prijateljima, ali i kolegama iz inostranstva.

- Osoblje ovog hotela se trudi da vam ponudi najbolju kafu u gradu, baš kao i savršeno uklopljenu hranu sa dobrim vinom. Ali, što je najvažnije, trudi se da upamti vaše navike. Pamte vaš ukus i ono što volite, i to je nešto zbog čega se ja ovde vraćam – otkrio je Biković.

Naime, u sklopu hotela "Constantine The Great" nalazi se restoran "Edict" koji svojim gostima nudi bogat izbor internacionalnih i domaćih specijaliteta, ali i impresivnu vinsku kartu. Hotel takođe raspolaže sa 50 prostranih, luksuzno opremljenih soba površine od 25 do 57 kvm, privatnim parkingom i garažom od 17 mesta.

- Naša ponuda je prilagođena potrebama poslovnih ljudi, ali i turista koji žele da obiđu Beograd, jednu od najuzbudljivijih prestonica u Evropi. Najviše se ponosimo našim zaposlenima, koji teže tome da se gosti hotela osećaju kao kod svoje kuće. Zato smo našim gostima dozvolili da sa sobom povedu i svoje ljubimce – istakao je Marko Stanković, generalni direktor hotela, i dodao da se u septembru planira otvaranje spa centra, koji će se nalaziti na sedmom spratu hotela i iz kog će se pružati predivan pogled na grad.

Smešten u ulici  27. marta,  hotel “Constantine The Great” se nalazi na pešačkoj udaljenosti od mnogih kulturno-istorijskih znamenitosti Beograda kao što su Botanička bašta, Narodna skupština Republike Srbije, Tašmajdanski park, crkva Svetog Marka, Knez Mihailova ulica, Kalemegdan i Skadarlija.

- Nezaboravna iskustva u životu se ne dešavaju tako često, ali ih u hotelu “Constantine The Great” možete doživeti svakoga dana! To je poruka koju mi šaljemo Beograđanima, ali i svim drugim gostima – naglasila je za kraj Zorana Dimitrijević, direktorka prodaje i marketinga ovog novog, moderno opremljenog hotela koji svojim posetiocima pruža savršen odmor i mir usred gradske vreve.

Komentara (0)

Povezane vesti

Hotelijerstvo
Kinezi kupuju hotele Lovec i Kompas na Bledu?
25. Mart 2019
Hoteli Lovec i Kompas na Bledu, u vlasništvu kompanije Best Western Premier Hotel Slon,...
Hotelijerstvo
Najnoviji luksuzni hotel u Edinburgu je zapravo brod
22. Mart 2019
Ranije korišćen kao ispomoć svetionicima duž obale Škotske,...
Hotelijerstvo
Srbiji preti odlazak ugostiteljskog osoblja?
20. Mart 2019
Turizam se danas smatra globalnim ekonomskim fenomenom, a pa ne čudi da poslodavcima u Zapadnoj...
Hotelijerstvo
Časne sestre grade hotel u Dubrovniku
20. Mart 2019
Na mestu nekadašnjeg franjevačkog samostana u dubrovačkom Lapadu uskoro bi trebalo da...