Regent Porto Montenegro, Tivat

O nama

Regent Porto Montenegro, luksuzni hotel sa 5 zvezdica smešten je na obali Bokokotorskog zaliva u srcu luksuznog nautičkog naselja Porto Montenegro. Otvoren u avgustu 2014. godine, Regent je za proteklih godinu i po dana dospeo na liste najprestižnijih hotela, top destinacija, a proglašen je “Novim hotelom Evrope” od strane World Luxury Hotel Awards, nagrade koja slovi za “Oskara” u svetu luksuznog ugostiteljstva.

Hotel poseduje 87 smeštajnih jedinica, od dvokrevetnih soba do jednosobnih, dvosobnih, trosobnih apartmana i luksuznih Regent rezidencija, i sve su dizajnirane tako da gostu pruže utisak boravka na luksuznoj jahti ili brodu, što je poseban omaž samoj lokaciji.

Gastronomsku okosnicu Regent Porto Montenegra čini glavni restoran Dining Room nudeći jedinstven meni inspirisan mediteranskom kuhinjom. Library Bar koji oživljava englesku tradiciju „gentlmen's club-a“, poznat je po širokom izboru Premier Cru i Grand Cru šampanjca, konjaka i najboljih škotskih viskija. U večernjim satima, ovaj prostor je idealan za degustaciju klasičnih ili specijalnih koktela, regionalnih vina ili bezalkoholnih pića uz tapas meni. Sve simpatije pobrao je Gourmet Corner, smešten tik uz prometnu šoping promenadu Porto Montenegra. On predstavlja kombinaciju poslastičarnice i francuske pekare, a u njegovoj ponudi nalaze se slane i slatke delicije, peciva, kolači, čokolada, topli i hladni napici.

Hotel poseduje veliku banket salu Teodo kapaciteta do 200 osoba, Salon Boku prostor za poslovne sastanke i multifunkcionalni Regent Lounge za prezentacije, manje koktele i druženja. Svi konferencijski sadržaji opremljeni su najsavremenijom tehnologijom a organizacione mogućnosti su bezgranične.

Zaštitni znak svih Regent hotela, pa i ovog jeste Regent Spa centar. Sobe za individualne tretmane, prostor za relaksaciju, sauna, parno kupatilo, hamam, teretana, otvoreni bazen, zatvoren bazen sa đakuzijem i mini bar sa sveže ceđenim sokovima, bogat spa meni upotpunjen specijalnim spa paketima samo su dio spa sadržaja.

Galerija