MK Mountain Resort

Mesto: Kopaonik
Telefon: +381 365 471 977
Web sajt: www.mkresort.com

O nama

MK Mountain Resort je jedna od vodećih hotelskih kompanija u Srbiji, osnovana 2009. godine, u okviru MK Group poslovnog sistema, prvobitno za potrebe upravljanja najvećim hotelskim kompleksom na Kopaoniku.

Resort se nalazi u najpoznatijem ski centru u Srbiji, a čine ga Grand Hotel & Spa**** i Angella Hotel & Residence - Konaci Sunčani vrhovi ****.  Svi objekti su smešteni na ekskluzivnoj lokaciji, nadomak ski staza, u središtu Nacionalnog parka, na nadmorskoj visini od 1770 m. Komforne sobe i apartmani, luksuzni spa & wellness sadržaji, kongresni centar za 1000 učesnika, sportski i zabavni sadržaji i bogata gastronomska ponuda, čine jedinstvenim najveći kompleks na Kopaoniku u koji je do sada uloženo više od 30 miliona evra. Resort je otvoren tokom cele godine, nudeći brojne sadržaje, kako u zimskoj tako i u letnjoj sezoni, uz mogućnosti koje prirodno okruženje nudi za aktivan odmor, zabavu i organizaciju svih vrsta događaja.

Grand Hotel & Spa - dodir lukzusa u podnožju Pančića

Grand Hotel & Spa krasi savršena lokacija, nadomak ski staza i ski liftova, neposredno ispred “Doline sportova“, sa predivnim pogledom na šumovite padine Kopaonika. Vrhunski komfor i udobnost u 222 sobe i apartmana, upotpunjen je brojnim sadržajima za odmor i uživanje tokom cele godine.Za ljubitelje vrhunskog spa ugođaja, na raspolaganju je Grand Oaza Spa & Wellness centar na 1800m², koji predstavlja pravu oazu za dušu i koji je mnogima omiljena “atrakcija“ kada borave na Kopaoniku.
 
Šestospratni kompleks sa spojem prirodnih materijala i modernog stila predstavlja jedinstven objekat, koji po eleganciji i komforu stoji rame uz rame s najboljim svetskim hotelima. A pored smeštajnog dela, ovde se smestio i kongresni centar za 600 učesnika koji slovi za jedan od najmodernijih u zemlji. Centar se prilagođava različitim zahtevima i jedini na Kopaoniku pruža mogućnost postavke automobila u zatvorenom prostoru.
 
Grand Hotel&Spa je tokom cele godine otvoren za svoje goste, trudeći se da im boravak učini jednako interesantnim, kako u zimskoj tako i u letnjoj sezoni, objedinjujući u svojoj ponudi hotelske sadržaje i mogućnosti koje prirodno okruženje nudi za aktivan porodični odmor, spa&wellness, za organizaciju team buildinga, manifestacija. Drugim rečima, hotel je svojim sadržajima primamljiv kako za goste koji dolaze radi odmora ali i za poslovne ljude kojima na raspolaganju stoje savremeno opremljene konferencijske sale ali i za sve ostale koji u okviru hotela mogu organizovati najrazličitije svečanosti i proslave.

Hotel Angella je izgrađen krajem 2009.godine, preuređenjem dva nekadašnja “konaka” u okviru kompleksa “Sunčani vrhovi”. U Angelli je sve podređeno udobnosti, ambijent zrači toplinom, a enterijer je uređen u skladu sa prirodnim okruženjem. Hotel raspolaže sa 130 moderno dizajniranih porodičnih soba i apartmana. Zauzima idealnu poziciju u turističkom centru, na samo nekoliko koraka od ski staze, sa idealnim uslovima za ski-in i ski–out.

Spa & Wellness centar u okviru hotela nudi gostima jaccuzzi, parno kupatilo, finsku i infrared saunu, salon za masažu  i gym. Konceptulano, hotel je prilagođen ljudima kojima je komfor i besprekorna usluga prvi uslov za izbor destinacije za odmor. Okružen prelepim šumovitim padinama, opremljen po najvišim standardima, sa atmosferom tradicionalnog planinskog hotela, ovaj hotel je idealan izbor za porodicu, prijatelje i parove.

Sa druge strane, za one koji vole slobodu, privatnost i udobnost, MK Mountain Resort nudi potpuno renovirane i funkcionalne apartmane Konaci Sunčani vrhovi. Jedinstveno arhitektonsko rešenje koje ove godine obeležava 30 godina od izgradnje sigurno je nešto što ćete zavoleti na prvi pogled. Apartmanski kompleks je centar zabavnog života u okviru koga se nalazi veliki broj restorana, barova, klubova, prodavnica, kao i pošta, apoteka i suvenirnica. Zbog odlične lokacije u neposrednoj blizini ski staza, gostima se pružaju raznovrsne mogućnosti za aktivni odmor, rekreaciju i zabavu.

Galerija

Video