Kraljevi Čardaci Spa - Kopaonik

Ulica i broj: Vikend naselje, Čajetinska česma bb
Mesto: Kopaonik
Telefon: +381 36 428 558

O nama

Hotelsko apartmanski kompleks „Kraljevi Čardaci Spa” nalazi se na 1450m nadmorske visine u Vikend naselju Kopaonik, udaljen je 4,5 km od centra Kopaonika i 2,5 km od najbliže žičare. Od 2011. godine kada su u „Čardacima“ odseli prvi gosti, ovaj kompleks neprekidno raste, razvija se i svojim gostima nudi bogate sadržaje.

Kompleks čine 55 hotelskih smeštajnih jedinica i 307 moderno opremljenih apartmana u apartmanskom delu kompleksa. U komplesku se nalaze pansionski a la carte restoran, Pivnica, hotelski lobby bar, kamin sala i spa lobby. U sastavu hotela je fitnes sala, igraonica sa uslugom čuvanja dece, frizerski salon, menjačnica i prodavnica. Hotel poseduje svoju skijašnicu sa uslugom rentiranja ski opreme i ski servisa. Hotel nudi organizovan transfer svim gostima do skijališta i centra Kopaonika i nazad.

Posebno smo ponosni na naš Spa centar za decu i odrasle koji se prostire na 1500 m2 i sadrži: zatvoren i otvoren bazen sa jacuzzijem, finsku i bio saunu, aroma-parno (tursko) kupatilo, hamam, slanu pećinu, kneipp bazen, tepidarijum klupe, sobe za masažu. Spa centar je obogaćen posebnim sadržajima za decu (2 – 12 godina) sa bebi i dečjim bazenom i toboganima.

Kongresni centar Kraljevih Čardaka je mesto za uspešno organizovanje različitih poslovnih i banket događaja, kongresa i seminara. Na raspolaganju je klimatizovan i moderno opremljen centar sa audio-digitalnim i video projekcionim sistemima. Centar je podeljen u 4 odvojene celine, ukupnog kapaciteta do 500 učesnika. Ceo kongresni centar i kompleks su pokriveni bežičnim internetom.

Nosioci smo i Wellness zvezde kao najbolji Wellness hotel u Srbiji. Na samitu preduzetnika centralne i jugoistočne Evrope, održanom u Dubrovniku početkom 2016. godine dobili priznanje Stvaraoci za stoleća za doprinos razvoja preduzetništva u ovom delu Evrope.

 

Galerija