Kraljevi Čardaci Spa - Kopaonik

Ulica i broj: Vikend naselje, Čajetinska česma bb
Mesto: Kopaonik
Telefon: +381 36 428 558

Ponude

Pogledajte ponudu

O nama

Hotelsko apartmanski kompleks „Kraljevi Čardaci Spa” nalazi se na 1450m nadmorske visine, u Vikend naselju Kopaonik, udaljen 4,5km od centra Kopaonika i 2,5km od najbliže žičare. Od 2011. godine kada su u „Čardacima“ odseli prvi gosti, ovaj kompleks neprekidno raste, razvija se i svojim gostima nudi bogate sadržaje.


Kompleks čine 27 hotelskih smeštajnih jedinica, lobby bar, pansionski i A la carte restoran, Pivnica, fitnes centar, igraonica za decu, frizerski salon i prodavnica, kao i 199 moderno opremljenih apartmana. Hotel poseduje i svoju skijašnicu i ski servis. Posebno smo ponosni na naš Spa&Wellness centar koji se prostire na 900m2 i sadrži: zatvoren i otvoren bazen sa jacuzzijem, finsku i bio saunu, aroma-parno (tursko) kupatilo, hamam, slanu pećinu, kneipp bazen, tepidarijum klupe, Float Spa kapsulu i sobe za masažu.

Nosioci smo i Wellness zvezde kao najbolji Wellness hotel u Srbiji. Kongresni centar Kraljevih Čardaka je mesto za uspešno organizovanje različitih poslovnih i banket događaja. Na raspolaganju Vam je klimatizovan i moderno opremljen centar sa 5 odvojenih celina, ukupnog kapaciteta 350 učesnika.


„Kraljevi Čardaci Spa“ su na samitu preduzetnika centralne i jugoistočne Evrope, održanom u Dubrovniku početkom 2016. godine dobili priznanje Stvaraoci za stoleća za doprinos razvoja preduzetništva u ovom delu Evrope.

 

Galerija