IN Hotel Beograd

Ulica i broj: Bulevar Arsenija Čarnojevića 56
Mesto: Beograd
Telefon: +381 11 310 53 00
Fax: +381 11 310 53 51

O nama

Dobrodošli u IN hotel, srpski brend po svetskim standardima!

Elegantan i sofisticiran, smešten u srcu poslovnog dela Novog Beograda, ovaj objekat predstavlja idealan izbor za poslovne ljude, kao i za one koji žele da svoje vreme provedu u komfornom i prijatnom ambijentu.

IN Hotel je pozicioniran tako da može da ispuni apsolutno sve zahteve i interesovanja savremenog gosta: nalazi se na 10 minuta vožnje od aerodroma, 200 metara od Beogradske arene, jedan kilometar od Sava Centra, između dva šoping centra i na samo nekoliko minuta vožnje do centra grada.

Iako u srcu poslovnog centra i u blizini autoputa E-75, savršenom zvučnom izolacijom gostima je obezbeđen apsolutni mir i tišina u svim delovima hotela.

Dobro opremljene sobe zadovoljavaju različite potrebe gostiju. Hotel raspolaže sa ukupno 187 smeštajnih jedinica: 90 soba sa francuskim ležajevima, 66 soba sa po dva odvojena ležaja, 3 sobe za osobe sa posebnim potrebama, 12 junior, 10 superior i 6 delux apartmana, raspoređenih na 7 spratova.

Za trenutke opuštanja i uživanja, gostima hotela su na raspolaganju  restoran i kafe-bar Infusion kao i INfinity bar i terasa, odakle se pruža jedinstveni pogled na Novi i stari Beograd. INfinity bar je idealan prostor za organizovanje koktela, proslava, različitih porodičnih i profesionalnih skupova.

Za poslovne sastanke, treninge, seminare i druge vrste okupljanja, na raspolaganju je 5 konferencijskih sala, opremljenih najsavremenijom video i audio opremom, kapaciteta od 10 do 100 osoba.

Besplatan bežični internet dostupan je u svim delovima hotela.

U lobiju hotela, pored menjačnice i bankomata, nalazi se biznis centar sa dva računara, otvoren i dostupan 24 časa za sve goste hotela.

U okviru fitnes centra na raspolaganju su kardio sprave, saune, hidromasažna kada, relaks prostorija  i različite vrste masaža profesionalnih terapeuta. Sve što je potrebno da biste iz njega izašli kao zadovoljna i relaksirana osoba.

Poslovanje IN Hotela na najviši način je vrednovano sertifikatom Excellent SME Serbia u februaru 2016. a koji dodeljuje Privredna komora Srbije . Ovim sertifikatom se potvrdjuje visoka bonitetna ocena i primerena kredibilnost, kako u domaćem tako i u međunarodnom poslovnom okruženju.

Nosioci smo međunarodnog sertifikata Green Key (Zeleni ključ) koji  je potvrda ekološke osvešćenosti menadžmenta i zaposlenih i konstantnog rada na očuvanju životne sredine.

Eko sertifikat pomaže gostu da identifikuje “zeleno” orijentisane turističke objekte. Ponosni smo da smo prvi srpski hotel koji je dobio ovaj sertifikat.

Galerija

Video