Hotel Villa Breg - Vršac

Ulica i broj: Goranska bb
Mesto: Vršac
Telefon: +381 13 831 000
Mobilni: +381 65 854 93 96
Fax: +381 13 831 007
Web sajt: www.villabreg.com

O nama

Rame uz rame sa najlepšim građevinama prošlih vekova Villa Breg ima svoju priču. Kroz Vršac su u prošlosti prolazili vojnički i važni trgovački putevi. Čuveni ćilibarski put spajao je Baltik i Transilvaniju sa Sredozemljem i Malom Azijom. Mnogi su narodi prohujali ovom ravnicom, ali najviše tragova ostavili su svi koji su Vršac voleli.

Hotel Villa Breg sa 4 zvezdice nalazi se na 170 metara nadmorske visine, u podnožju Vršačkih planina. Sofisticiran izgled, zdrava hrana i prijatno osoblje pobrinuće se za Vaš jedinstven doživljaj.

Hotel „Villa Breg“ raspolaže sa 48 smeštajnih jedinica: 4 apartmana (Predsednički, Junior i dva Studio apartmana) i 44 soba sa francuskim ležajem ili dva odvojena ležaja.Elegantne, prostrane i moderno uređene sobe hotela Breg pobrinuće se da prevarite umor.

Deo bogate hotelske ponude je i restoran zdrave hrane Eol koji ima izvanrednu ponudu namirnica organskog porekla. Restoran raspolaže sa 150 mesta u zatvorenom prostoru i sa 80 mesta na delimično pokrivenoj terasi.

Kongresni centar se sastoji od četiri sale za rad, ukupnog kapaciteta do 250 osoba. Sve sale su opremljene savremenom tehničkom opremom kao i opremom za simultano prevođenje. Zahvaljujući salama za rad, hotel je pozicioniran u vrh ponude konferencijskog turizma u regionu.

SPA centar hotela je urađen po uzoru na vrhunske svetske centre te vrste. Sastoji se od dva bazena – unutrašnjeg sa grejanom vodom i spoljašnjeg. Osim toga poseduje i dve đakuzi kade, finsku saunu, parno tursko kupatilo, dve sobe za masažu, bar, fitnes centar sa najmodernijim multifunkcionalnim Cybex spravama. Za najmlađe tu je dečja igraonica.

Gostima su na raspolaganju besplatan internet i parking.

Galerija