Hotel Solaris - Vrnjačka banja

Ulica i broj: Cerska 10
Telefon: +381 36 426 500

Ponude

Važi od: 03.01.2017 Ograničen broj paketa u prodaji! Cena za 2 osobe : 3 dana/2...

O nama

Solaris resort je otvoren 1. maja 2012.god. Lociran u mirnom delu Vrnjačke Banje, na samo par minuta hoda od promenade. Lepota Resort-a je oplemenjena vrtom, očaravajućom oazom zelenila, koji u svom sklopu ima šest mini botaničkih bašta sa 520 sadnica odabranih među 94 različite biljne vrste.
 

Kompleks od sedam vila obuhvata površinu od 9.000m², a planira se proširenje hotelskog kapaciteta sa dve nove vile koje su u izgradnji. Solaris Resort poseduje 62 komfornih apartmana i porodičnih soba. Prostrani apartmani površine 41m² sastoje se od dnevnog boravka, spavaće sobe, terase, kupatila i opremljene kuhinje. Svakom gostu je na raspolaganju besplatan i obezbeđen parking prostor pod video nadzorom sa 90 parking mesta. U sklopu Solaris Resort-a je i restoran Biber.
 

Poslovnu ponudu Resort-a čine dve seminar sale za organizovanje različitih vrsta konferencija, seminara, poslovnih sastanaka i skupova. Kapacitet sala je do 80 mesta (bioskopska postava) sa kompletnom audio i video opremom: lap top, projektor, platno, bežični mikrofoni, ozvučenje, flip chart, govornički pult. Pored sale se nalazi caffe bilijar bar sa velikim izborom kafa, alkoholnih i bezalkoholnih pića, koktela, točenog piva, kao i slanih i slatkih zanimacija.
 

U Wellness i Relax zoni osećaj telesnog i duhovnog balansa pružaju jacuzzi hidromasažna kada, slana pećina, parno kupatilo, ruska banja, finska sauna, kaldarijum i tepidarijum, fish i spa tretmani, prostorije za masažu, voćni bar. Gostima je na raspolaganju i zatvoreni bazen sa slanom vodom gde kupanje uz osećaj potpune relaksacije ima delotvorni uticaj na zdravlje čitavog organizma. Sa temperaturom vode od 29ºC, prijatnom i opuštajućom muzikom, ležaljkama i vodenim slapom unutar bazena, ovaj prostor dočarava duh morskih predela.

Galerija

Video