Hotel Solaris - Vrnjačka banja

Ulica i broj: Cerska 10
Telefon: +381 36 426 500

O nama

Hotel Solaris Resorts je savremeno opremljen hotel, lociran u mirnom delu Vrnjačke Banje, na samo par minuta hoda od promenade. Lepota resorta je oplemenjena vrtom, očaravajućom oazom zelenila, koje pored negovanog travnjaka ima i preko 1.000 raskošnih četinarskih i lišćarskih sadnica dekorativnih biljaka u topijarnim formama.

Kompleks od devet vila obuhvata površinu od 9.000m2. Solaris Resorts poseduje 91 komfornu smeštajnu jedinicu. Prostrani apartmani, površine 42m2 sastoje se od dnevnog boravka, spavaće sobe, kupatila, opremljene kuhinje i terase. Svakom gostu je na raspolaganju besplatan i natkriven parking prostor sa 90 parking mesta.

U ponudi hotela Solaris Resorts je restoran "Biber". Svojim enterijerom i dizajnom pruža osećaj tople atmosfere uz spoj raznovrsnih ukusa i ugođaja. Osim za goste hotela, restoran je otvorenog tipa za sve koji žele da osete jedinstveni gastronomski užitak. U februaru 2014. godine, Solaris je postao prvi hotel u Srbiji sa uručenim Halal sertifikatom u okviru restorana "Biber". Restoran nudi A la carte ponudu sa širokom paletom nacionalnih specijaliteta Španije, Italije ili Dalekog Istoka. Ukoliko se odlučite za Francusku kuhinju, imaćete tu čast da Vam specijalitete pripremi kuvar francuskog porekla Jean Marck Labbe. U svakom trenutku stručno osoblje će Vam biti od pomoći u izboru bogatog asortimanavina i poslastica.

Poslovnu ponudu čini i nova konferencijska sala sa 180 mesta, za organizovanje različitih vrsta seminara, poslovnih sastanaka i skupova. Prostire se na 200m2 i prati najnovije trendove u kongresnom turizmu i samim tim prostor je opremljen najmodernijom tehnologijom, klimatizacijom, ozvučenjem, wi-fi konekcijom, lap-topom, poseduje četiri projektora, četiri platna i flip-chart table. Po potrebi, sala se može podeliti u 2 nezavisne celine koje se mogu prilagoditi potrebama svih vrsta događaja. Konferencijska sala se nalazi u neposrednoj blizini recepcije hotela i povezana je sa lobby barom gde učesnici mogu napraviti predah od poslovnih obaveza.

Prostrani lobby bar smešten pored recepcije hotela Solaris Resortsa, nudi široki spektar finih alkoholnih i bezalkoholnih pića, kako domaćih tako i stranih brendova. Sa svojim prijateljima ili poslovnim partnerima možete uživati u šoljici tople kafe i laganim i klasičnim bar-jelima od ukusnih brusceta do lagane Cezar salate. Topla i prijatna atmosfera idealno su mesto za sastanak, jutarnju kafu, piće posle večere ili celodnevno druženje sa prijateljima i porodicom.
 
Hotel Solaris Resorts pored navedenih sadržaja poseduje najprestižniji wellness centra u regionu i prostire se na preko 900m2. Prateći svetske trendove, kreirali smo raznovrsne sadržaje u okviru Relax & Wellness zoni. Sadržaje smo prilagodili potrebama naših gostiju kako bi im omogućili da se u prijatnom ambijentu opuste i posvete revitalizaciji duha i tela. Autentičan doživljaj pružamo svojim korisnicima, uz obilje sadržaja i stručno osoblje, doprinose postizanju unutrašnjeg sklada i omogućava Vam da provedete nezaboravne i opuštajuće trenutke. Posebno osmišljen elektronski sistem kroz koji se pristupa svlačionicama u wellness centru, omogućava da sve svoje vredne stvari ostavite na sigurnom, kako biste mogli u potpunosti da se prepustite uživanju. Na raspolaganju su i dva otvorena, kao i jedan zatvoreni bazen. Jedan od naših bazena je i jedinstveni biodesign bazen, sa peščanom plažom, koja podseća na daleke Sejšele. Kako bismo vam omogućili maksimalno opuštanje i uživanje, osmislili smo prijatan ambijent uz ležaljke i specijalno dizajnirane, atraktivne trščane suncobrane. Dodatno osveženje možete potražiti u baru koji je smešten uz samu ivicu bazena i nudi veliki izbor pića i koktela.

Od avgusta 2017. godine mališani mogu svoje vreme da provedu u igraonici "Zvončica". Najraznovrsniji sadržaji među kojima su  lavirint, koš, zid za planinarsko penjanje, tobogani, strunjače i brojne društvene igre, smešteni u prostoru od 100m2, Vašoj deci će boravak u hotelu učiniti nezaboravnim doživljajem. Na raspolaganju su dva profesionalna animatora sa kojima će Vaša deca uživati.

Galerija

Video