Hotel Sloboda - Šabac

Ulica i broj: Trg Šabačkih žrtava bb
Mesto: Šabac
Telefon: +381 15 600 700

O nama

Renovirani hotel „Sloboda“ - dominantno luksuzno zdanje u najstrožem centru Šapca, površine 12.660 m2, je deo prvog srpskog lanca luksuznih hotela - „A Hoteli“. Sa njegove bočne strane je gradska pešačka zona, a iz hotela se izlazi na centralni gradski trg.

Hotel raspolaže sa 95 soba i apartmana opremljenih ekskluzivnim nameštajem, sa internet konekcijom, sefovima, kablovskom televizijom, centralnom klimatizacijom i mini barom.

Gostima su na raspolaganju pansionski i à la carte restoran „A“, lobi bar i kafe-poslastičarnica „Vremeplov“, sa pogledom na gradski trg i pešačku zonu. Enterijer ove kafe-poslastičarnice je urađen u retro stilu, pa svi gosti imaju privilegiju da u „Vremeplovu“ prošetaju kroz istoriju „malog Pariza“ i uživaju u tradicionalnim poslasticama posluženim na moderan način.

Kongresni centar čine 4 multifunkcionalne sale kapaciteta od 30 do 800 mesta sa najsavremenijom tehničkom opremom, za održavanje važnih skupova, seminara, proslava i promocija. 

Jedan od najatraktivnijih delova hotela je SPA & Wellness centar na dva nivoa. Ovaj moderni centar je na raspolaganju gostima koji imaju priliku da se opuste u  bazenu, đakuziju, finskoj sauni, slanoj sobi, parnom kupatilu, tepidarijumima, a u ponudi je i veliki izbor najrazličitijih masaža i tretmana. U okviru wellnessa je i fitness centar, opremljen kardio spravama.
 

Galerija