Hotel Premier Aqua

Ulica i broj: Martina Klasića 16
Mesto: Vrdnik
Telefon: +381 22 21 55 333
Mobilni: +381 63 566 357

O nama

Smešten na idealnoj poziciji između Beograda i Novog Sada, na izvoru tople termalne vode u banji Vrdnik, sa modernim spa centrom, otvorenim i zatvorenim bazenom, kongresnom salom, restoranom i bogato opremljenim sobama i apartmanima. Hotel Premier Aqua čini idealan spoj prirodnih lepota i mira Fruške gore sa najsavremenijom tehnologijom i komforom hotela visoke kategorije koji bogatstvom svojih sadržaja može zadovoljiti i najprobirljivijeg gosta. Ukoliko poželite da provedete nezaboravne trenutke, da udahnete vazduh Fruške gore i osetite produhovljen mir fruškogorskih manastira te da doživite luksuz 5* - hotel "Premier Aqua" je idealno mesto za Vas.

Hotel raspolaže sa 41 Lux soba, 4 executive suite-a, 7 Lux apartmana i ekskluzivnim "Premier" apartmanom. Svaka soba nudi smirujući ambijent i pogled ka prelepim pejzažima Fruške Gore

Medicinski i spa tretmani inpirisani su prirodom koja oplemenjuje. Termalna voda koristi se u bazenima i spa tretmanima, a čist vazduh bogat ozonom  i veliki broj sunčanih sati pružaju dodatni balneo-klimatksi efekat na regeneraciju organa. Blagotvorno dejstvo termalne vode u Vrdniku poznato je već 300 godina.  Prema svom  sastavu voda  je bogata natrijumom, kalijumom, magnezijumom, sulfatima i hidrokarbonatima, a njena temperatura na izvorištu je 35, 3 stepeni Celzijusa. U bazenima je temperatura vode 32 stepena Celzijusa što je optimalno za opuštanje mišića i aktivnosti u vodi.

KATARSYS centar našeg hotela nudi veliki izbor luksuznih tretmana i sadržaja namenjenih vašem duhovnom opuštanju i regeneraciji vašeg organizma, umirujući ambijent naših sauna i relax zone učiniće Vaše uživanje potpunim dok unutrašnji i spoljašnji bazen sa termalnom vodom učiniće Vaš boravak savršenim.

Naš moto je "Unapredite Vaše zdravlje i znanje o metodama poboljšanja kvaliteta života u čistom prirodnom okruženju Fruške gore koristeći naše sadržaje".

Galerija

Video