Hotel Izvor - Aranđelovac

Ulica i broj: Mišarska 2b
Mesto: Aranđelovac
Telefon: +381 34 700 400

O nama

Hotel “Izvor”, kongresno SPA & Wellness resort hotelsko zdanje, blista sa svojih pet zvezdica u izuzetnom prirodnom okruženju u Aranđelovcu, u Bukovičkoj banji, na samo 75 km od Beograda. Zbog svoje raznovrsne ponude hotel „Izvor” predstavlja pravi izbor za porodično druženje i relaksaciju, kongrese, sportske pripreme, opuštanje u prirodnoj mineralnoj vodi, SPA tretmane i masaže, kao i zabavu u aqua parku.

Hotel poseduje najprestižniji SPA&Wellness centar u Srbiji sa 10 bazena sa prirodnom mineralnom vodom. Gostima su na raspolaganju relaks soba sa himalajskom solju, parno kupatilo, bio sauna, ruska banja, finska suva sauna, veseli tuševi i raznovrsne masaže i tretmani.

Savremeno opremljen kongresni centar se sastoji od 6 multifunkcionalnih sala, a najveća od njih, glamurozna Kristalna dvorana, može da primi 680 gostiju.

Za ljubitelje sporta I rekreacije na raspolaganju su fitness sala, kuglana, stoni tenis i bilijar, a van hotela postoje multifunkcionalni teren za mali fudbal i tenis. Za letnju zabavu u ponudi je veliki aqua park sa najvišim toboganima u Srbiji i mnoštvom atrakcija.

U organizaciji hotela su takođe i sportske aktivnosti kao što su jahanje, biciklizam, ribolov i pešačenje, kao I mini ekskurzije: obilazak Oplenca i Orašca, srednjovekovnih manastira, vinarija i etno sela.

Galerija