Hotel Bosphorus

Mesto: Aleksinac
Telefon: +381 18 801404
Mobilni: +381 64 8672625

O nama

Hotel Bosphorus sa 4 zvezdice nalazi se u Aleksıncu i otvoren je 2015. godine. Smešten je na svega 1,5 km od centra grada. Poseduje direktan ulaz sa autoputa iz pravca Beograda ka Nišu. Hotel Bosphorus se nalazi u mirnom okruženju reflektujući lepotu prirode koja ga okružuje. Poseduje osiguran besplatni parking sa obezbeđenjem, što olakšava organizaciju raznih događanja, kao i sam boravak gostiju u hotelu.

U modernom ambijentu hotela koji odiše evropskom elegancijom i turskim gostoprimstvom, uspešno su spojeni posao i zadovoljstvo, te se gostima pruža osećaj kućne atmosfere i prijatnog boravka.

Kapacitet smeštaja je 80 soba i 10 apartmana. Glavna zgrada hotela sadrži 60 standardnih i deluxe soba, uključujući 10 apartmana, kao i depandans sa 20 delux soba. Sa ciljem da se gostima pruži potrebna udobnost, kvalitetan smeštaj i usluga, poseban naglasak stavljen je na uređenje i prostranost soba prijatnih tonova i pažljivo biranih materijala. Sve sobe i apartmani pružaju pogodnosti kao što su LCD televizor, kablovska i interna televizija, Wirelles, LAN konekcija, direktna telefonska linija, min bar, individualno podešavanje temperature u sobi, 24h sobno posluživanje... Restoran sluzi jela lokalne i internacionalne kuhinje. U hotelu gosti mogu besplatno da koriste Internet i otvoreni bazen.

U svom sastavu hotel Bosphorus nudi moderan kongresni centar kapaciteta 350 mesta. Konferencijska sala je opremljena u skladu sa visokim standardima i trendovima, pruža ugodan ambijent, stručnu podršku tehničkog osoblja i uslugu kreiranu prema zahtevima organizatora događaja.

Novootvoreni SPA & Wellness centar BOSPHORUS nudi različite tipove masaža, saunu i jacuzzi.

Za turiste koji žele da se upoznaju sa okolinom, na udaljenosti od 15 do 30 km od hotela Bosphorus nalazi se nekoliko značajnih istorijskih spomenika i banja (Ruska crkva, Sokobanja, RubarskaBanja…) 

Galerija