Grey Hotel Kopaonik

Mesto: Kopaonik
Telefon: +381 36 210021
Mobilni: +381 60 80 90 900

O nama

Smešten u podnožju staze Karaman greben, Grey Hotel se nalazi u samom epicentru dešavanja, na samo nekoliko koraka od svih ključnih punktova na Kopaoniku. Hotel ima 17 soba, od toga 3 Deluxe sobe, 6 Deluxe apartmana, 6 Deluxe Premium apartmana i 2 Deluxe Executive apartmana.

Udobne i prostrane sobe i apartmani opremljeni su vrhunski dizajniranim italijanskim nameštajem i keramikom, tuš kabinom, prvoklasnom hotelskom kozmetikom, uređajem za klimatizaciju / grejanje s individualnom regulacijom, Wi-Fi internet pristupom, kablovskom televizijom sa besplatnim kanalima, telefonom sa direktnim biranjem, sefom, mini barom i mogućnošću samostalnog pripremanja kafe i čaja i samostalnog peglanja.

•Deluxe Soba (površine 24 m2) ima francuski ležaj i kupatilo sa tuš kabinom.
•Deluxe Apartman (površine 36.5 m2) ima odvojenu spavaću sobu sa francuskim ležajem, dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje (dimenzija francuskog ležaja) i kupatilo sa tuš kabinom.
•Deluxe Premium Apartman (površine 40 m2) ima odvojenu spavaću sobu sa francuskim ležajem, dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje (dimenzija francuskog ležaja) i kupatilo sa tuš kabinom.
•Deluxe Executive Apartman (površine 58 m2) ima odvojenu spavaću sobu sa francuskim ležajem, dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje (dimenzija francuskog ležaja) i kupatilo sa tuš kabinom.

Hotelski restoran sa barom (Grey Gourmet, 120 sedećih mesta) nudi jedinstvenu ponudu pažljivo redefinisanog nasleđa i novih kulinarskih trendova dok vam terase (Grey Vista, 200 sedećih mesta)daju mogućnost da doživite atmosferu evropskih skijaških centara u pauzama i nakon skijanja.

Grey Spa se nalazi na -2.spratu i idealno je mesto za opuštanje i obnavljanje energije. Zaboravite na svakodnevni stres i osvežite svoje telo i um u prelepom i prijatnom okruženju. Grey Spa centar uključuje bazen sa đakuzijem, relax zonu, finsku saunu, bio saunu, tursko kupatilo, tropsku kišu, sobe za masažu i salu za fitnes. Pristup Grey Spa centru je besplatan svim gostima Grey Hotela.

Grey Rent & Service skijašnica se nalazi na -1. spratu. U našoj skijašnici možete iznajmiti prvoklasnu ski opremu ili uraditi profesionalni servis sopstvene opreme. Korišćenje skijašnice (ormarića) se ne naplaćuje gostima hotela

Hotelska garaža se nalazi na -3. spratu. Jedno garažno mesto po sobi je obezbeđeno za goste hotela.

Wi-Fi je dostupan u svim hotelskim prostorima bez dodatne naplate.
 

Galerija