Grand Hotel Tornik 5* Zlatibor

Ulica i broj: Alekse Popovića bb
Mesto: Zlatibor

O nama

Grand Hotel Tornik, jedini hotel sa 5 zvezdica na Zlatiboru, je pravi izbor za one koji žele da dožive ovu destinaciju na potpuno nov način. Otvoren je u junu 2018. godine, a već 2019. godine postao je dobitnik prestižnog priznanja i proglašen najluksuznijim hotelom u regionu.

Sinonim je za uslugu na najvišem nivou, kao i bogatu ponudu za goste različitih afiniteta i potreba. Enterijer je inspiracija za pojedinačno uživanje, ali i organizaciju najrazličitijih događaja.

Gosti ovog grandioznog objekta imaju priliku da dožive posebna gastronomska iskustva u jedinstvenoj ponudi najpoznatijih lokalnih i internacionalnih specijaliteta koji se služe u restoranu hotela, dok predah mogu da nađu u nekom od barova ili na velikoj terasi sa koje se pruža predivan panoramski pogled na planinske vrhove Tornika.
Ekskluzivan SPA & Wellness centar koji se prostire na 2.250m2 čine zatvoreni bazeni, đakuzi, bio sauna, finska sauna, ruska banja, tepidarijumi, hamam, relaks soba sa himalajskom solju, laconium, veseli tuševi, ledena fontana i različite vrste tretmana i masaža. Najmlađim gostima na raspolaganju je i dečiji mini aqua park.

Kongresni centar Grand hotela Tornik čine tri multifunkcionalne sale na površini od oko 500 m2 pogodne za poslovne skupove i sve vrste svečanosti. Takođe, hotel za svoje goste organizuje mini ekskurzije do mnogobrojnih turističkih atrakcija koje se nalaze u blizini.

Grand Hotelu Tornik će se uskoro pridružiti i Hotel Tornik Sky sa rotacionim restoranom, glamuroznom kongresnom salom od 1000 m2  i luksuzno opremljenim sobama i apartmanima, koji će zajedno predstavljati velelepnu celinu.

Jedna od najlepših destinacija u Srbiji, Zlatibor, sada ima mogućnost da u ovim hotelima ugosti i najzahtevnije domaće i strane goste.
 

Galerija