Courtyard Belgrade City Center Hotel

Ulica i broj: Vase Čarapića 2-4
Mesto: Beograd
Telefon: +381 11 400 3000

O nama

Courtyard Belgrade City Center je novootvoreni hotel u samom srcu Beograda. Sa pogledom na Trg Republike, predstavlja idealno mesto za smeštaj bilo da ste u poseti poslom ili radi zadovoljstva. Svega par koraka udaljen od svih turističkih tačaka prestonice Srbije, pružiće Vam jedinstveno iskustvo spoja tradicije, bogate istorije i modernog života, dok je jednostavan prilaz autoputu pogodan za sve one kojima je odredište beogradski poslovni centar – Novi Beograd.

Hotel raspolaže sa 114 moderno opremljenih gostinskih soba, raspoređenih na 6 spratova, dok je prvi sprat otvoren za sve one koji uživaju u fantastičnoj gastronomskoj ponudi našeg Credo restorana i bara. Gostima je na raspolaganju i podzemna garaža, biznis centar sa uslugom interneta i štampanja, fitnes centar i sala za sastanke. Ukoliko Vam je potreban limo servis, naš tim će Vam obezbediti vozilo po veoma povoljnim cenama.

Sala za sastanke, veličine 53m2, kapaciteta do 40 osoba, idealna je za održavanje manjih poslovnih sastanaka, prezentacija, predavanja i drugih događaja. Uz jednu od najkreativnih ponuda kafe pauza i menija nudimo i kompletnu tehničku opremu, kao i tv od 85’’.

Galerija