Zdravstveni i spa centar "Merkur" na Sajmu turizma u Beogradu

20. February 2018
Zdravstveni i spa centar 'Merkur' na Sajmu turizma u Beogradu

Na 40. jubilarnom Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu koji se održava od 22. do 25. februara 2018. godine na Beogradskom sajmu, zdravstveni i spa centar "Merkur" iz Vrnjačke Banje predstaviće se na potpuno nov i drugačiji način.

- Pod sloganom „Mir i opuštanje uz kontrolu zdravlja” Merkur će predstaviti svoju ponudu za 2018. godinu uz potpuno novi sajamski vizuelni identitet. Štand Merkura u hali 4 imaće nov dizajn uz koncept koji prati stratešku orijentaciju razvoja i unapređenja usluge. Multimedijalna prezentacija na štandu oslikaće Merkurov najnoviji projekat u komunikaciji sa gostima - "TV Merkur", jer će na velikom monitoru biti emitovani interno produkovani prilozi. Uz živa uključenja i intervjue sa gostima na štandu biće to jedna atraktivna prezentacija kolaža Merkurovih usluga, gostiju i zaposlenih - poručuju iz SB "Merkur".

"Merkur" će na sajmu prezentovati i aktuelne pakete za period januar – april, a svi koji do kraja aprila budu želeli da se odmore ili provere zdravlje u Vrnjačkoj Banji, mogu da to učine u "Merkuru" po cenama 13% nižim u odnosu na redovan cenovik.

Sve rezervacije realizovane tokom četiri dana trajanja sajma, imaće 10% popusta, za sve vrste boravaka tokom cele godine.

Drugog dana Sajma Merkur će održati press konferenciju na kojoj će menadžment predstaviti novine u poslovanju, a kao gost pojaviće se Radoš Bajić - glumac, producent i scenarista koji će predstaviti saradnju "Merkura" sa "Contrast Studios"-om na snimanju trenutno aktuelne serije „Šifra Despot” i način na koji je ova saradnja povezala filmsku produkciju i promociju Vrnjačke Banje i Merkura. Očekuje se da će ovaj događaj posetiti veliki broj glumaca koji su bili angažovani na samom projektu, navodi se u saopštenju "Merkura".

Comments (0)

Connected news

Tourism
Putovanje kroz TourismTech: Nove tehnologije u hotelijerstvu i turizmu
23. April 2024
U ponedeljak, 22.04.2024. na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji,...
Tourism
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...
Tourism
Svi na Karneval u Budvu – zajedno!
19. April 2024
Najatraktivnija prolećna manifestacija, Međunarodni budvanski karneval, ove godine se održava...
Tourism
Air Serbia uspostavila direktan let između Beograda i Mostara
16. April 2024
Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog...