Kreiran softver za turističke agencije koji automatizuje sve procese poslovanja

20. May 2024
Foto: TravelAgent
Foto: TravelAgent

TuristAgent je novi softver za turističke agencije koji smanjuje vreme utrošeno na birokratiju i obuhvata celokupno poslovanje turističke agencije. Služi kao baza podataka svih vaših putnika, prodatih pojedinačnih i grupnih aranžmana, bilo kao organizatora ili posrednika.

Dugogodišnji turistički radnici, Armin Gicić i Haris Zenović, osnivači startapa „Tourism Software Solutions“, osmislili su pomenuti softver prevenstveno iz sopstvene potrebe da smanje vreme koje su svakodnevno provodili baveći se birokratijom. Tako su kreirali aplikaciju koja automatizuje procese u turizmu.

TuristAgent je prvi potpuni softver za turističke agencije. U njemu je automatizovano baš sve: kreiranje i slanje najave, primanje uplata, fiskalni računi, kreiranje vaučera, ugovora, unos u knjigu evidencije, dnevni pazar, presek smene, anketiranje putnika nakon putovanja, unošenje u CIS i eTuristu. Pored toga TuristAgent ima neverovatnu statistiku i jasan prikaz rada vaše agencije. Softver pomaže i kod organizacije prodaje u narednom periodu, što dovodi do povećanja zarade.

Jednostavnost je ono što još karakteriše TuristAgent softver. Proces kreiranja usluge u TuristAgentu je osmišljen i kreiran na način da ne zahteva napredna znanja i vištine u korišćenju kompjutera, niti iziskuje posebnu opremu.

Švajcarska je kroz program Rising Starts pre tri meseca prepoznala i nagradila rad i ideju startupa Tourism Software Solutions.

Prvu verziju softvera koristi turistička agencija Ecco već 2 godine. U toku je testiranje i razvoj TuristAgent 2.0 verzije, čiji će demo biti spreman početkom jula. Svako ko je zainteresovan može da se prijavi za besplatnu probu softver, u trajanju od nekoliko meseci. Za više informacije, posetite turistagent.com.

Comments (0)

Connected news

Tourism
Turistička organizacija Srbije imala uspešan nastup u Kini
31. May 2024
Turistička organizacija Srbije (TOS) je učestvovala na međunarodnom sajmu turizma ITB China,...
Tourism
Do kraja godine novi Air Serbia Premijum salon na beogradskom aerodromu
29. May 2024
Air Serbia planira da krajem 2024. godine otvori novi Premijum salon na terminalu C10...
Tourism
Leteti na francuski način: konsijerž, osam miliona boca vina godišnje i kuvari sa Mišelinovim zvezdicama
28. May 2024
Nacionalne avio-kompanije pored svojih osnovnih delatnosti prevoza ljudi i robe, često uzimaju...
Tourism
Mesopotamija Ekspres: Najnovija turistička železnička ruta u Turskoj
28. May 2024
Da li biste želeli da istražite očaravajuću lepotu Turske vozom? Prolećni i letnji...