Kreiran softver za turističke agencije koji automatizuje sve procese poslovanja

20. Maj 2024
Foto: TravelAgent
Foto: TravelAgent

TuristAgent je novi softver za turističke agencije koji smanjuje vreme utrošeno na birokratiju i obuhvata celokupno poslovanje turističke agencije. Služi kao baza podataka svih vaših putnika, prodatih pojedinačnih i grupnih aranžmana, bilo kao organizatora ili posrednika.

Dugogodišnji turistički radnici, Armin Gicić i Haris Zenović, osnivači startapa „Tourism Software Solutions“, osmislili su pomenuti softver prevenstveno iz sopstvene potrebe da smanje vreme koje su svakodnevno provodili baveći se birokratijom. Tako su kreirali aplikaciju koja automatizuje procese u turizmu.

TuristAgent je prvi potpuni softver za turističke agencije. U njemu je automatizovano baš sve: kreiranje i slanje najave, primanje uplata, fiskalni računi, kreiranje vaučera, ugovora, unos u knjigu evidencije, dnevni pazar, presek smene, anketiranje putnika nakon putovanja, unošenje u CIS i eTuristu. Pored toga TuristAgent ima neverovatnu statistiku i jasan prikaz rada vaše agencije. Softver pomaže i kod organizacije prodaje u narednom periodu, što dovodi do povećanja zarade.

Jednostavnost je ono što još karakteriše TuristAgent softver. Proces kreiranja usluge u TuristAgentu je osmišljen i kreiran na način da ne zahteva napredna znanja i veštine u korišćenju kompjutera, niti iziskuje posebnu opremu.

Švajcarska je kroz program Rising Starts pre tri meseca prepoznala i nagradila rad i ideju startupa Tourism Software Solutions.

Prvu verziju softvera koristi turistička agencija Ecco već 2 godine. U toku je testiranje i razvoj TuristAgent 2.0 verzije, čiji će demo biti spreman početkom jula. Svako ko je zainteresovan može da se prijavi za besplatnu probu softvera, u trajanju od nekoliko meseci. Za više informacije, posetite turistagent.com.

 

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Prvi BOR letnji festival ovog vikenda na Zlatiboru
17. Jun 2024
BOR Hotel by Karisma, u saradnji sa Turističkom organizacijom Zlatibor, ovog juna organizuje...
Turizam
Obale Turske pružaju neiscrpne mogućnosti za najrazličitije aktivnosti na otvorenom
17. Jun 2024
Mediteranska i egejska obala Turske su primamljive lokacije u svako doba godine, jer posetiocima...
Turizam
TOS i IRONMAN udružuju snage za povećanje broja stranih turista u Srbiji
17. Jun 2024
Na današnjem događaju za medije Turistička organizacija Srbije i SDP 11TRI potpisali su...
Turizam
Veštačka inteligencija u avio-industriji
17. Jun 2024
Veštačka inteligencija (VI) nije budućnost čovečanstva, već realnost u kojoj...