Holanđani ne smanjuju broj letova za Beograd

28. February 2024
Foto: KLM
Foto: KLM

Holandska nacionalna avio-kompanija KLM Royal Dutch Airlines neće smanjivati broj nedeljnih letova iz Amsterdama ka Beogradu. Tokom letnjeg reda letenja, koji počinje 31. marta i traje do 26. oktobra 2024. godine, KLM će imati dva dnevna leta na relaciji Beograd – Amsterdam. Vlada Holandije je nedavno odlučila da suspenduje odredbu o uvođenju restrikcija na aerodromu Amsterdam Šiphol, što je uticalo da broj letova ka mnogim destinacijama, uključujući i Beograd, ostane nesmanjen.

Do 26. oktobra KLM će leteti do 155 destinacija, pokrivajući 92 evropska i 63 interkontinentalnih odredišta, uz povećanje putničkog kapaciteta za sedam odsto.

Pažljivo prateći bezbedonosnu situaciju u Izraelu, ova avio-kompanija će od 1. aprila ponovo početi svakodnevno da leti za Tel Aviv uz zaustavljanje u Larnaki, na Kipru.

Broj letova za severnoameričke destinacije trenutno je veći od onog koji je KLM imao rekordno uspešne 2019. godine. Što se tiče ostalih interkontinentalnih odredišta, holandska avio-kompanija povećava frekvenciju letova za Džakartu, Denpasar, Tajpej, Hong Kong, Montreal, Toronto i Los Anđeles. Frekvencija letova u toku letnjeg reda letenja biće povećana i za brojne evropske destinacije: Bilund (Danska), Stavanger (Norveška), Edinburg, Njukasl, Glazgov, Sautempton u Velikoj Britaniji, Krakov, Gdanjsk i Vroclav u Poljskoj, kao i za Prag u Češkoj i Bolonju, Firencu i Đenovu u Italiji.

Comments (0)

Connected news

Tourism
Avio-kompanija u kojoj patike postaju deo uniforme
26. April 2024
Počev od 6. maja, holandski avio-prevoznik KLM Royal Dutch Airlines dozvoljava svojim...
Tourism
Zlatibor dobija rekreaciono jezero
26. April 2024
Opština Čajetina raspisala je tender za izradu generalnog projekta, idejnog...
Tourism
Putovanje kroz TourismTech: Nove tehnologije u hotelijerstvu i turizmu
23. April 2024
U ponedeljak, 22.04.2024. na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji,...
Tourism
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...