Do kraja godine novi Air Serbia Premijum salon na beogradskom aerodromu

29. May 2024
Foto: Air Serbia
Foto: Air Serbia

Air Serbia planira da krajem 2024. godine otvori novi Premijum salon na terminalu C10 beogradskog aerodroma. Novi salon zauzimaće površinu od 630 kvadratnih metara i moći će da primi istovremeno do 160 gostiju. Na taj način, postojeći Salon koji se nalazi između terminala A4 i A5 biće zamenjen dvostruko većim, a Air Serbia će svojim putnicima pružiti još kvalitetniju uslugu u veoma prijatnom ambijentu.

Novi Premijum salon imaće pravougaonu osnovu sa zidom koji je čitavom dužinom u staklu. Zahvaljujući tome, gosti Salona moći će, pre odlaska na let, da se odmaraju ili rade uz atraktivan pogled na pistu beogradskog aerodroma, odnosno poletanja i sletanja aviona. Prostorom će dominirati fluidne forme inspirisane putanjom leta, kao i prepoznatljive boje i simboli kompanije. Salon će biti podeljen u dve zone, servisnu i za odmor, dok će poseban deo činiti sala za održavanje poslovnih sastanaka koja se nalazi u VIP zoni Premijum salona.

- Otvaranje novog Premijum salona deo je naše kontinuirane posvećenosti unapređenju putničkog iskustva i pružanju vrhunske udobnosti i usluge. Novi, ekskluzivni prostor, biće dizajniran tako da pruži maksimalan komfor. Gosti Salona biće u prilici da uživaju u sofisticiranom ambijentu i u bogatoj ponudi hrane i pića, uključujući sveže pripremljene lokalne i internacionalne specijalitete, a naš profesionalni i ljubazni tim, kao i do sada, putnicima će biti na raspolaganju da pruži personalizovanu uslugu i odgovori na sve potrebe i zahteve - rekao je Boško Rupić, direktor za komercijalu i strategiju kompanije Air Serbia.

Postojeći Premijum salon na beogradskom aerodromu otvoren je 09. septembra 2015. godine. To je prvi i jedini salon te vrste u vlasništvu neke avio-kompanije na aerodromu u prestonici Srbije. Od otvaranja do danas, usluge Salona je koristilo više od 325.000 gostiju.

Usluge Premijum salona bez doplate mogu da koriste putnici Air Serbia koji putuju u biznis i ekonomi komfort klasi, dok uz doplatu Salon mogu koristiti i putnici koji rezervišu svoje mesto putem veb-sajta kompanije ili dođu na lice mesta.

Comments (0)

Connected news

Tourism
Turistička organizacija Srbije imala uspešan nastup u Kini
31. May 2024
Turistička organizacija Srbije (TOS) je učestvovala na međunarodnom sajmu turizma ITB China,...
Tourism
Leteti na francuski način: konsijerž, osam miliona boca vina godišnje i kuvari sa Mišelinovim zvezdicama
28. May 2024
Nacionalne avio-kompanije pored svojih osnovnih delatnosti prevoza ljudi i robe, često uzimaju...
Tourism
Mesopotamija Ekspres: Najnovija turistička železnička ruta u Turskoj
28. May 2024
Da li biste želeli da istražite očaravajuću lepotu Turske vozom? Prolećni i letnji...
Tourism
Lufthanza privlači putnike besplatnom kafom
28. May 2024
Nemački nacionalni avio-prevoznik Lufthanza će još ovog leta na nekim linijama u...