Uskoro: Miele Showroom u Beogradu na vodi

21. December 2020
Foto: kompanija Miele
Foto: kompanija Miele

Kompanija Miele, vodeći svetski proizvođač premijum aparata za domaćinstvo, nakon novogodišnjih praznika otvara vrata novog prodajnog salona. Treći i najveći Miele Showroom nalaziće se u Beogradu na vodi, Bulevar Vudroa Vilsona lokal 17-18, a kupcima će pružiti priliku da uz stručnu pomoć savetnika prodaje odaberu proizvode koji će najbolje odgovarati njihovom životnom stilu i potrebama.

Miele Showroom će se prostirati na više od 200 kvadrata, a zahvaljujući pažljivo osmišljenoj pozicioniranosti proizvoda kupci će biti u prilici da se na jednoj lokaciji upoznaju sa do sada najširim spektrom uređaja. Iskustvu kupovine doprineće i dva kuhinjska bloka u okviru kojih se zainteresovani mogu uveriti u inovativnost, kvalitet i intuitivnost upotrebe Miele aparata iz  ovog segmenta.

Fotografija 2.jpg
Foto: kompanija Miele

Miele se pozicionirao kao brend koji svojim kupcima donosi inovacije, kvalitet i sigurnost. Ovo potvrđuju i odlični prodajni rezultati kojima svakako doprinosi i jedinstven način komunikacije na prodajnom mestu. Naime, svi aparati u Miele prodajnim salonima su aktivni i spremni za testiranje na licu mesta, a prodajni savetnici imaju odgovor na svako pitanje.

Kupovinom Miele proizvoda ne postaje se samo još jedan kupac u nizu, već član Miele porodice. Sa mogućnostima koje nudi ovaj brend možete se upoznati i u Showroom-ovima u samom centru grada u Balkanskoj 2 i Novom Beogradu na uglu ulice Bulevar Zorana Đinđića i Španskih boraca.

O kompaniji MIELE: Miele je vodeći svetski proizvođač premijum kućnih aparata uključujući aparate za kuvanje, pečenje kao i one za kuvanje na pari, rashladne uređaje, aparate za kafu, mašine za pranje posuđa i veša i proizvoda za negu podova. Ovaj asortiman je uvećan za mašine za pranje sudova i mašine za sušenje veša za komercijalnu upotrebu kao i za sredstva za dezinfekciju i sterilizaciju koja se primenjuju u medicinske i laboratorijske svrhe (Miele Professional). Kompanija Miele, osnovana 1899. godine, ima 8 proizvodnih pogona u
Nemačkoj, kao i po jedan u Austriji, Češkoj, Kini i Rumuniji.  Njima se pridružuju dva postrojenja koja pripadaju kompaniji Steelco, italijanskoj podružnici kompanije Miele. Već četvrtu generaciju nalazi se u porodičnom vlasništvu i zapošljava radnu snagu od oko 20.100 zaposlenih, od kojih 11.200 u Nemačkoj. Kroz sopstveni lanac prodajnih mesta i distributersku mrežu u gotovo 100 zemalja, brend je rasprostranjen širom sveta, ostvarivši promet u 2017/2018 godini u iznosu od 4,1 milijardi eura. Sedište kompanije se nalazi u Gütersloh/Westphalia, u Nemačkoj.

Comments (0)

Connected news

Restaurants
Kuvari sa Mišelinovim zvezdicama pripremaju obroke za putnike Air France-a
12. February 2024
Ljudska čula se u kabini aviona, odnosno na visini od 10.000 metara iznad zemlje, ne...
Restaurants
Održan prvi Michelin Masterclass u Srbiji
19. January 2024
Prestižni MICHELIN vodič, u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Srbije, s...
Restaurants
Kultna brza hrana Istanbula
28. December 2023
Turska kuhinja je hvaljena na međunarodnom nivou, od restorana sa Mišelin zvezdicama do...
Restaurants
Mišlenova gastronomska ekspanzija: Čak 22 restorana u novoj selekciji za 2024.
18. December 2023
Treću godinu za redom svetski poznati gastronomski vodič MIŠLEN objavio je spisak...