Usavršite svoje kulinarsko umeće u Miele Kitchen Experience školi kuvanja

25. October 2019
Usavršite svoje kulinarsko umeće u Miele Kitchen Experience školi kuvanja

Miele Kitchen Experience je jedinstvena škola moderne balkanske kuhinje koju vodi renomirani beogradski kuvar i osnivač koncepta New Balkan Cuisine, Vanja Puškar.

Program Miele Kitchen Experience predstavlja spoj kulinarske veštine, pravilnog kombinovanja sastojaka i pripreme hrane na vrhunskim Miele uređajima koji svojom inovativnom tehnologijom utiču na očuvanje arome, omogućavajući potpuno uživanje u savršeno pripremljenim obrocima. Ova škola namenjena je svima onima koji žele da nauče da pripreme nekoliko drugačijih i nesvakidašnjih jela kojima će oduševiti drage osobe za koje kuvaju.

Kuvanje u jednodnevnoj Miele školi je zabavno! U njoj vas očekuje sve ono što omogućava da kuvanje bude lakše i da u njemu više uživate: detaljne smernice u vezi sa namirnicama, začinskim biljem i njihovim kombinovanjem, recepti moderne balkanske kuhinje koji su potpuno prilagođeni domaćem terenu kada su u pitanju potrebne namirnice, a u isto vreme izuzetno atraktivni i efektni tako da ih možete poslužiti u bilo kojoj prilici i oduševiti sve prisutne, praktični saveti o ishrani i tehnikama pripreme hrane.

Časovi u okviru Miele Kitchen Experience škole kuvanja održavaju se u popodnevnim časovima u Miele showroom-u na adresi Balkanska 2. Tokom jednog susreta pripremaju se četiri jela (dva predjela, glavno jelo i dezert).

Dodatne informacije o terminima, recepte i fotografije sa Miele Kitchen Experience časova, osim na zvaničnoj Miele web stranici, možete pratiti i na Facebook i Instagram stranicama brenda.

Comments (0)

Connected news

Restaurants
Gault&Millau gastronomski vodič 2024 - Srbija slavi vrhunac kulinarstva
25. April 2024
Ugledni gastronomski vodič Gault&Millau u saradnji sa Turističkom organizacijom Srbije na...
Restaurants
Kuvari sa Mišelinovim zvezdicama pripremaju obroke za putnike Air France-a
12. February 2024
Ljudska čula se u kabini aviona, odnosno na visini od 10.000 metara iznad zemlje, ne...
Restaurants
Održan prvi Michelin Masterclass u Srbiji
19. January 2024
Prestižni MICHELIN vodič, u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Srbije, s...
Restaurants
Kultna brza hrana Istanbula
28. December 2023
Turska kuhinja je hvaljena na međunarodnom nivou, od restorana sa Mišelin zvezdicama do...