Treća uzastopna pobeda kragujevačkih kulinara na 3. Vojvođanskom kupu u Novom Sadu

10. September 2019
Foto: Petra Balaban
Foto: Petra Balaban

Kragujevačka gastronomska asocijacija "HoReCa asocijacija Kragujevac" su na ovogodišnjem takmičenju još jednom dokazali da su na samom vrhu kulinarske scene u Srbiji, jer po treći put uzastopno osvajaju Grand Prix na 3. Vojvođanskom kulinarskom kupu u Novom Sadu.
 

Foto: Horeca asocijacija Kragujevac

Grand Prix “The Best Senior Chef 2019” pripao je članu HoReCa asocijacije Kragujevac, Stefanu Ristoviću, u seniorskom delu međunarodnog takmičenja “3. Vojvodina culinary cup”, koje je održano u Novom Sadu 07. i 08. septembra 2019. U juniorskom delu takmičenja, pobedu je odneo Stevan Pejdanovski.Foto: Horeca asocijacija Kragujevac

- Čestitam svim takmičarima, konkurencija je bila više nego ozbiljna, ali mislim da su iskustvo i pozitivna atmosfera koja vlada u našoj asocijaciji presudili da odnesemo pobednički pehar u Kragujevac. Nemamo odmora nakon ovog takmičenja, jer nas čeka ozbiljno takmičenje sledećeg meseca u Novom Sadu "Gastro kup Srbija 2019" na kojem ćemo pokušati da ponovimo dobre rezultate od prošle godine na kojem smo osvojili drugo mesto u seniorskom delu takmičenja i Grand Prix u juniorskom delu takmičenja - rekao je predsednik HoReCa asocijacije Kragujevac, Vujadin Vujadinović.