Touch Menu donosi inovacije u ugostiteljstvu

22. May 2023
Foto: Promo
Foto: Promo

TouchMenu predstavlja sveobuhvatnu virtuelnu konsijerž platformu koja gostima nudi čitav niz usluga dostupnih sa bilo kog mobilnog telefona ili tableta skeniranjem jednog QR koda.

Dizajniran je za hotele, apartmane i restorane, odnosno za sve vrste ugostiteljskih objekata. Gosti na brz i lak način mogu da pristupe svim informacijama i uslugama objekta, bez direktne interakcije sa zaposlenima. Funkcijama koje su pre svega lake za korišćenje, TouchMenu optimizuje radne procese uz čuvanje životne sredine i smanjenje potrošnje energije.

TouchMenu je pionir u digitalnom ugostiteljskom ekosistemu. Vodeći proizvod kompanije je Virtuelni konsijerž – moćna veb-bazirana platforma, koja gostima nudi kompletan set usluga, dostupnih sa bilo kog mobilnog telefona ili tableta, skeniranjem jednog QR koda.

Virtuelni konsijerž je savršen za poslovne i gradske hotele, rizorte, odmarališta i sve vrste restorana, prostora za sastanke i događaje, SPA i wellness centre, golf komplekse, sezonske i celogodišnje objekte.

Korišćenjem QR kodova u ugostiteljstvu, TouchMenu gostima pruža digitalno iskustvo koje je i zgodno i održivo. Gosti mogu pristupiti informacijama i uslugama bez direktne interakcije sa zaposlenima u hotelu ili restoranu. Korišćenjem QR kodova u hotelskim sobama, na recepciji, u restoranima, salama za sastanke i prostorima sa sadržajima za zabavu, pomaže se gostima da ostanu informisani, a svaka usluga je udaljena samo par klikova.

Možete doći do svojih gostiju postavljanjem QR kodova gde god vam je potrebno da pristupite digitalnim informacijama i dodatnim uslugama - na čak 36 jezika bez preuzimanja bilo kakvih aplikacija ili registracije.

QR kodovi su osnovni resurs za optimizaciju, unapređenje i automatizaciju radnih procesa. TouchMenu na taj način štedi vreme, smanjuje troškove i olakšava rad osoblju.

Dobar primer je recimo promena cena. Čak i ako se to dešava na nedeljnom ili mesečnom nivou, hoteli ili restorani ne moraju da štampaju svoje menije iznova i iznova. Oni jednostavno mogu da izvrše promene putem svoje digitalne platforme. Istovremeno se ne radi štampanje, što doprinosi zaštiti životne sredine, ali i značajnim uštedama kada se sabere na kraju godine.

TouchMenu aplikacija je izuzetno laka za korišćenje, tako da svi korisnici mogu da nauče da je koriste uz minimalnu podršku, ali i pored toga nudimo video tutorijale, uputstva za upotrebu i obuke za sve korisnike. Mogu postojati odstupanja u zavisnosti od uključenih funkcija i funkcionalnosti, ali većina klijenata može da počne da koristi APLIKACIJU u roku od 10 dana od dogovora sa timom TouchMenu-a.

Comments (0)

Connected news

Restaurants
Kuvari sa Mišelinovim zvezdicama pripremaju obroke za putnike Air France-a
12. February 2024
Ljudska čula se u kabini aviona, odnosno na visini od 10.000 metara iznad zemlje, ne...
Restaurants
Održan prvi Michelin Masterclass u Srbiji
19. January 2024
Prestižni MICHELIN vodič, u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Srbije, s...
Restaurants
Kultna brza hrana Istanbula
28. December 2023
Turska kuhinja je hvaljena na međunarodnom nivou, od restorana sa Mišelin zvezdicama do...
Restaurants
Mišlenova gastronomska ekspanzija: Čak 22 restorana u novoj selekciji za 2024.
18. December 2023
Treću godinu za redom svetski poznati gastronomski vodič MIŠLEN objavio je spisak...