Miele otkriva kako da svoje kulinarske sposobnosti uz neke kulinarske trikove podignete na viši nivo!

17. June 2021
Foto: Promo
Foto: Promo

Kompanja Miele, u okviru svog najvećeg showroom-a u Beogradu na vodi, po prvi put pokreće serijal live online prezentacija u kojima će predstaviti tajne svojih proizvoda, ispričati do sada neispričane i zanimljive priče o kuvanju, ali i dodeljivati atraktivne Miele originalne poklone. Sedam live događaja, koji će se dešavati svakog drugog četvrtka od 19h, moći ćete da ispratite na Facebook i Instagram Live Eventima na zvaničnim Miele Srbija stranicama. 

U prvoj epizodi Facebook i Instagram Live-a, 17. juna od 19:00h, specijalna gošća bila je Katarina Šuša, poznatija kao Fensi Štrudla, koja je pokazala kako da vam štrudla svaki put bude savršena i neverovatno ukusna. 

Uz specijalne goste i korisnike Miele uređaja, saznali smo kako da hrana spolja bude hrskava, a istovremeno sočna i mekana iznutra. Videli smo da je dovoljno samo da izaberemo svoju omiljenu namirnicu, a Miele rerna sama uradi sve ostalo. Otkrili smo kako da imamo potpunu kontrolu nad jelom dok je u rerni, a da ne moramo stalno da ustajemo i da ga proveravamo, kao i brojne druge interesantne opcije koje nudi ovaj tehnološki najnapredniji brend kućnih aparata. 
 
U drugoj epizodi, koju ćete takođe moći da ispratite na Facebook i Instagram Live-u na zvaničnim Miele Srbija stranicama, biće predstavljene najatraktivnije Miele ploče za kuvanje (indukcione ploče), aspiratori i frižideri. Specijalni gost biće Vanja Puškar, jedan od najboljih beogradskih kuvara, osnivač i kurator New Balkan Cuisine koncepta i, kako ga često opisuju, gastronomski umetnik. U ovoj epizodi saznaćete sve tajne Miele ploča za kuvanje, kako Miele aspiratori “znaju” kada ste završili sa kuvanjem, ali i brojne druge zanimljivosti. 
 
Miele je kompanija čiji uređaji već 120 godina predstavljaju sinonim za vrhunski kvalitet bez presedana, i to se nije promenilo ni u današnje vreme brze potrošnje, jer je ovo jedina kompanija na svetu koja proizvodi aparate sa životnim vekom od najmanje 20 godina.
 

Više o kompaniji: https://www.miele.rs/         

PR Smart Vision d.o.o

Comments (0)

Connected news

Restaurants
Kuvari sa Mišelinovim zvezdicama pripremaju obroke za putnike Air France-a
12. February 2024
Ljudska čula se u kabini aviona, odnosno na visini od 10.000 metara iznad zemlje, ne...
Restaurants
Održan prvi Michelin Masterclass u Srbiji
19. January 2024
Prestižni MICHELIN vodič, u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Srbije, s...
Restaurants
Kultna brza hrana Istanbula
28. December 2023
Turska kuhinja je hvaljena na međunarodnom nivou, od restorana sa Mišelin zvezdicama do...
Restaurants
Mišlenova gastronomska ekspanzija: Čak 22 restorana u novoj selekciji za 2024.
18. December 2023
Treću godinu za redom svetski poznati gastronomski vodič MIŠLEN objavio je spisak...