Festival hrane u Dubaiju od 2. do 15. maja

26. April 2022
Foto: Promo
Foto: Promo

Festival hrane u Dubaiju (Dubai Food Festival) odnosno gradski godišnji festival hrane se vratio! Proslavljajući globalni gastronomski status Dubaija, 14 dana, širom grada rasprostranjen festival hrane će se vratiti, u periodu od 2. do 15. maja 2022. godine da prikaže najuzbudljiviju kulinarsku ponudu Dubaija.

Ovogodišnje, deveto izdanje, festivala prikazaće najbolje autentične, domaće kuhinje, i koncepte koje su kreirali lokalni dubajski ’heroji’ hrane, a biće predstavljeni i svetski proslavljeni restorani sa vrhunskom uslugom, hranom i pićem, raznovrsna iskustva i masterklas-ove vodećih glavnih kuvara sa pogledom na širom poznate lokacije Dubaija.

Evo šta se sve nalazi u ponudi počevši od vodećih događanja na ovom Festivalu:

Nedelja restorana Dubaija (6 – 15. maj)

U partnerstvu sa 40 najboljih gradskih restorana, nedelja restorana Dubaija počeće 6. maja, a ove godine obuhvatiće i neke od najpriznatijih restorana uključujući i one čija su imena navedena u listi najboljih restorana - MENA’s 50 Best Restaurants 2022

Iskustva gurmana (2 – 15. maj)

Za one koji traže unikatne, jedinstvene avanture sa hranom širom Dubaija, Festival hrane će pozdraviti povratak događanja pod nazivom ’Iskustva gurmana’, a to će potrajati tokom perioda Festivala hrane (2 – 15. maj) i biti obeleženo serijom pažljivo odabranih i promišljeno organizovanih a i najviše predviđenih i prominentnih događanja sa prezentacijom kuvarskih stolova, kulinarske saradnje kao i kreativnih, eksperimentalnih trpezarijskih koncepata ekskluzivno za Festival hrane u Dubaiju.

dubaifoodfestival.com

Comments (0)

Connected news

Restaurants
Vinarija Doja nagrađena na sajmu ProWein u Dizeldorfu
25. May 2022
Na prestižnom Međunarodnom sajmu vina i alkoholnog pića "ProWein", održanom od 15....
Restaurants
Recept za pasulj sa Solunskog fronta
18. May 2022
Kad se pasulj daje za ručak, onda ga treba očistiti još uveče u oči toga dana, pa ga...
Restaurants
Škampi kao iz restorana - Kako da ih pripremite kod kuće
09. May 2022
Škampi su omiljeni među ljubiteljima morskih plodova koji u ovom jelu, ipak, najpre...
Restaurants
Školovanje čokolatijera u Beču
06. April 2022
U avgustu 2021. godine u saveznom službenom glasniku u Austriji je objavljen pravilnik o...