Dodeljena prva priznanja “Top Italien Chef” na konferenciji “Jaka žena 2019”

20. November 2019
Dodeljena prva priznanja “Top Italien Chef” na konferenciji “Jaka žena 2019”

Na nedavno održanoj konferenciji „Jaka žena“ u ekskluzivnom hotelu “Tonanti” u Vrnjačkoj Banji, u organizaciji Dejana Pantića, dobro poznatog javnosti po zanimljivoj autorskoj manifestaciji “Dama godine”, okupilo se 1.000 istaknutih žena iz privrednog, društvenog i javnog života iz čitavog regiona, kao i najviši predstavnici lokalnih samouprava, privrednih komora i turističkih organizacija, s ciljem da se podstakne međunarodna saradnja i podrži osnaživanje žena kao značajne pokretačke snage društva.

Mnogo poznatih stručnjaka iz oblasti biznisa, lepote i zdravlja, turizma, koučinga itd. održalo je niz zanimljivih predavanja, treninga i radionica na pet lokacija u hotelu, u trajanju od čak 1.000 minuta!

Proglašene su “dame” i “džentlmeni” godine, a dodeljene su i nagrade zaslužnim pojedincima i kompanijama. Posebnu pažnju privukla su specijalna priznanja “Top Italien Chef”. Naime, Ljubica Komlenić, Michelin Master chef, inače ovogodišnja dobitnica priznanja “Dama godine”, dodelila je 19. oktobra sertifikat Top Restaurant Italian chef 2020 – “á la carte” restoranu hotela „Tonanti“ i restoranu „Novak“ iz Beograda i to su prvi restorani u Srbiji koji su upisani na Mišelinovu listu. Specijalne nagrade dobili su: Aleksandar Gvozdić, direktor hotela „Tonanti“ - Certificate of Recognition For the best director and manager of the hotel & restaurant, Ana Milenković, asistentkinja direktora osvojila je - Certificate of Recognition for the Best Manager of the Hotel Serbia, Miljana Kopitić - Certificate of Recognition for the Top Italian Talent Chef Serbia, Marinko Ilić - Certificate of Recognition for the Top Italian Chef Serbia i Branislav Mihajlović - Certificate of Recognition for the Best F&B Manager Serbia.

Tekst i foto
M. Stanković Janković

Comments (0)

Connected news

Restaurants
Kuvari sa Mišelinovim zvezdicama pripremaju obroke za putnike Air France-a
12. February 2024
Ljudska čula se u kabini aviona, odnosno na visini od 10.000 metara iznad zemlje, ne...
Restaurants
Održan prvi Michelin Masterclass u Srbiji
19. January 2024
Prestižni MICHELIN vodič, u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Srbije, s...
Restaurants
Kultna brza hrana Istanbula
28. December 2023
Turska kuhinja je hvaljena na međunarodnom nivou, od restorana sa Mišelin zvezdicama do...
Restaurants
Mišlenova gastronomska ekspanzija: Čak 22 restorana u novoj selekciji za 2024.
18. December 2023
Treću godinu za redom svetski poznati gastronomski vodič MIŠLEN objavio je spisak...